A pápa mitől ennyire migránspárti? Lefizették?
Szerintem, lefizették.
Elődei,tűzzel,vassal tiltakoztak az iszlám nyomlás ellen, ez meg "ajándéknak" nevezi őket.
Ez még nagyobb hülyeség, mint, amir a liberálisok kitaláltak, hogy "mind tudósmérnökorvos,triplázzák a GDP-".
"Szeresd felebarátodat úgy, mint temagadat."
Rémlik valami? Kereszténység, Jézus Krisztus, jámborság, szelídség, Biblia, ilyesmik? Nem?
Jézusnak mi volt fontosabb a saját életénél?
Akik itt igaz keresztény hozzáállásról szónokolnak (demagóg módon), azok szerint Martell Károly, a Keresztes háborúk pápái, a Reconquista keresztény résztvevői, vagy a Lepantói ütközet keresztény szellemi atyjai miknek tekinthetőek, mert ők fegyvert fogtak az Allahot sikoltozó arabok ellen az ellenségszeretet helyett. Akik gyűlölnek minket is, azokat miért kell befogadni ? Direkt írtam, hogy hogy IS, amikor szunnita szunnitának vágja el a torkát, akkor kafírokkal hogy fognak viselkedni ?
Vagy a Bibliában is Krisztus egyik alkalommal ostorral kikergette a kufárokat a templomból, máskor meg az ellenségszeretetről beszélt, hogy lehet ezt is magyarázni ?
Mert a pápa az Embert nézi bennük.
"Mi fontosabb a saját kultúrkörének védelménél?"
Ő nem európai. Dél-Amerikából jött, ahol sokféle kultúra él egymás mellett és hatalmas a szegénység. Más mintákat látott, mint itt mi.
Egyébként én sem értek feltétlenül egyet a migránsok befogadásával, mert féltem Európát, de az sem megoldás, ha mi is lesüllyedünk a szintjükre és elkezdünk irtani mindenkit. Az esztelen befogadás sem megoldás, inkább a Közel-Keleten kéne határozottabb fellépés.
13.38
az hogy a kereszténység forrásai és történelme több mint vitatható, az szerintem nem igazán cáfolja azt, hogy jelenleg mit tekintünk "keresztény" értékrendnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!