Mi a vélemények arról, hogy a neoliberalizmus szellemében a társadalmi folyamatok éppen ellenkező folyamatokba csaptak át?
2016. ápr. 5. 12:07
21/25 anonim válasza:
Gyakorlatilag egyikünknek sem tudtál érdemben megindokolni semmit, csak jól lehülyéztél mindannyiunkat. Hát ez haláli. Szeretem ezeket a szellemi magasságokat.
22/25 anonim válasza:
Egy db liberális vezetőt mondj, aki az unió/ valamely nagyobb uniót befolyásoló ország élén áll, aki miatt engedjük a bevándorlókat.
23/25 anonim válasza:
Merkeltől és a sleppjétől indult ez az egész sz@rság. Nem kellett volna az interneten reklámozni az arabok számára, hogy itt milyen nagy jólét van, pláne, hogy előtte másfél-két évvel még az ment a hírekben, hogy az európai fiatalok közt is rengeteg a munkanélküli! Emlékszem egy riportra is Portugáliától Görögországig bemutattak sok fiatalt, akik szintén szenvednek a munkanélküliségtől. Nem behívni kellett volna őket mindenféle jólétet hazudozva nekik, hanem segíteni, hogy a hazájukban maradhassanak és arra buzdítani őket! Főleg a pakisztániakat, afgánokat stb.
24/25 anonim válasza:
Azzal ugye tisztában vagy, hogy Merkel, Orbán Viktor párttársa az Európai Néppártban, egy jobboldali politikus, egy Keresztény Demokrata konzervatív párt a CDU színeiben kancellár.
25/25 anonim válasza:
Tisztában vagyok persze, de attól még, hogy kereszténydemokratának mondja magát a szívében liberális. Szerintem annyira keresztény, mint Harrach Péter, vagy mint én buddhista. Amúgy a Fidesz is liberálisnak indult, most meg konzervatív papírforma szerint. De ezek se számítanak semmit, csak a tettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!