A háttérhatalom akadályozta meg a 1848-as és az 1956-os Szabadságharcunk végső győzelmét, tartósságát?
Azért az minimum gyanús, ahogy a forradalmi hullám végigsöpört egész Európán 1848-ban.
Főleg annak tekintetében, hogy 1848. február 15-én (!) két szakállas bácsi egy kiáltványt adott ki, mely így kezdődött:
"Kísértet járja be Európát – a kommunizmus kísértete." ... és így ér véget:
" Világ proletárjai, egyesüljetek. "
attól, hogy valami hat valamire, nem feltétlen van köztük megbízási viszony...
énrám is hatott Old Shatterhand, mégsem vagyok Karl May ügynöke -.-
A Soros volt a felelos minkettoert.
Ja meg az illuminaltak.
nem zárható ki, de egy következtetéshez bizony nagyon kevés, mivel nincs semmi bizonyíték semmi ilyesmire, tehát nyugodtan kijelenthető, hogy a válasz: nem
háttérhatalom, istenem, ezt olyan könnyű mondani... na konkrétumokat, kikre gondolsz? konkrétan... annyira nem fogod tudni megnevezni őket, hogy az hihetetlen
Csupán felvetettem két tényt:
1. 1848. február 15-én Karl Marx és Friedrich Engels kiadják a Kommunista kiáltványt,
2. Európa szerte forradalmak robbantak ki.
+1 A magyar hadseregnek a bécsi forradalom megsegítésére tett - csúfos kudarccal végződő - kísérlete ( lásd Schwechati csata).
Ezeknek a tényeknek a valóságtartalmát remélem senki nem vitatja.
Ha mindez kevés a következtetéshez, miért vonsz le következtetést, miszerint "nyugodtan kijelenthető, hogy a válasz: nem"?
Valamiféle titkos "Háttérhatalomban" nem hiszek.
A Szabadkőműves páholyok létezése viszont szintén nem vita tárgya - remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!