Miért csinálják ezt egyesek, avagy nem érzik magukat hazafinak?
Figyelt kérdés
A youtube-n nézegettem 1848-49-es és 1956-os videókat, de sokaknak nem tettszik, pedig ha visszagondolna miért is voltak ezek akkor talán tudná mi az a hazaszeretet.
Itt egy példa, ne is értem hogy lehet nem tettszikelni:
http://www.youtube.com/watch?v=x_SBwVB83WU
Bocsi ha rossz kategóriába írtam, és légyszíves normélis és nem lehurrogó válaszokat kérek.
2012. jan. 25. 19:31
1/8 A kérdező kommentje:
Igen, töri órán meg röhögnek rajta milyen volt a tatárjárás, ilyenkor legszívesebben lekevernék nekik egy pofont.
2012. jan. 25. 19:35
2/8 anonim válasza:
A cigánydúlást kihagytad, pedig az napjainkban folyik.
5/8 anonim válasza:
Félreértés ne essék, nekem tetszik, de nem értem, miért kellene, hogy mindenkinek minden tessen?
6/8 anonim válasza:
"Igen, töri órán meg röhögnek rajta milyen volt a tatárjárás, ilyenkor legszívesebben lekevernék nekik egy pofont."
Íratlan szabály: ami elég régen történt, azon lehet röhögni.
Egyébként egy kamasztól miért várja el bárki, hogy érett felnőttként viselkedjen?
8/8 lewis0817 válasza:
Miért is kéne mindenkinek tetszenie ennek a szarnak ? nem igazán értem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!