Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy jutottunk el ide, hogy...

Jeffrey Spender kérdése:

Hogy jutottunk el ide, hogy próbálják a vérfertőzést és más őrültségeket legalizálni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. febr. 27. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Hát a vérfertőzés és a nekrofília kriminalizálását valóban meg kellene szüntetni.

Ezek nem bűncselekmények. A nekrofília elmebetegség, de nem veszélyes a társadalomra. A vérfertőzés káros genetikailag, de ha gyerek nem születik belőle semmi közünk hozzá, amennyiben nagykorúak között történik és mindegyik fél szabad akaratából vesz részt benne.

2016. febr. 27. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Vannak akik kínjukban már nem tudják mit csináljanak...
2016. febr. 27. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

A nekrofíliával csak akkor lehet egyetérteni,ha a halott,halála előtt beleegyezik ilyesmibe.

Bár ugye ez alapvetően nem tartható fenn sokáig.

Az,hogy mi számít vérfertőzésnek eléggé kérdéses.

Ha jól tudom náluk 1.unokatestvérek nem házasodhatnak,2.unokatestvérek viszont igen.

Ha nem születik belőle gyerek,akkor végül is lényegtelen.

De amúgy hogyan derül ki egy ilyen dolog?Szerintem simán titokban lehet tartani.

Bár én el sem tudom képzelni,hogy a nekrofíliát hogyan élheti ki valaki.Mármint hogyan oldja ezt meg?

Amúgy gyanítom a nekrofíliához való vonzódás mögött nem maga a "rothadó húshoz" való vonzódás áll,hanem,hogy a partner "nem szól vissza",élettelen,nincs akarta.

Ezt meglehet oldani élethű szexbabákkal is.

2016. febr. 27. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Úgy jutottunk el idáig, hogy demokrácia és szabad világ van (Svédországban legalábbis), ahol minden ember és minden szervezet olyan javaslatokat hoz nyilvánosságra, amilyeneket nem szégyell, és ez amúgy egy nagyon jó dolog. A társadalom meg szépen eldönti, hogy ez egy baromság, és kész az élet megy tovább. A magyarországi jobboldali sajtó meg kapott ajándékba egy új indokot egy jó kis liberálisozásra és a nyugat hanyatlásával riogatásra, ráadásul 259 kommentelő is kiengedhette a gőzt egy kicsit.
2016. febr. 27. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

"Úgy jutottunk el idáig, hogy demokrácia és szabad világ van (Svédországban legalábbis), ahol minden ember..."

Tévedés, nem minden ember. Csak a liberálisok. Ugyanakkor, ugyanott becsuknak, ha a facebook-on mondjuk nemtetszést nyilvánít valaki a migránsokkal kapcsolatban.

Na ezért nem szeretjük a libsiket (többek között), e miatt a kettős értékítélet miatt.

2016. febr. 27. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
A vérfertőzésnek is csak a testvérek közti kapcsolatát engedélyeznék. lehet hogy náluk ez olyan nagy számban fordul elő, hogy jobb ha engedik? Vérfertőzés mindig is volt, van, és lesz. Hány anya-fiu kapcsolat van, ami titokban marad? Sok.
2016. nov. 1. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:

En mindeddig azt hittem magamrol, hogy felvilagosult ember vagyok.

De ezeket olvasva borsodzik a hatam!

2016. nov. 1. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!