Nyugat-Európa hogy lett annyira szélsőliberális, hogy a vérfertőzést lassan alapjognak tekintik, működhet pedofil párt vagy Conchita-t piedesztálra emelik és követendő példaként akarják letolni az emberek torkán?
2015. ápr. 12. 21:53
1/14 anonim válasza:
A vérfertőzés vagyis unokatesókkal való házasodás sohasem volt tabu Nyugaton.Manapság sem számít tabunak, nem ritka az unokatestvérek közötti házasság.
Magyarországon viszont igen, emiatt furán nézünk arra, aki az unokatestvérével van együtt.
2/14 anonim válasza:
Azért nem kell messzire menni, egy magyarországi faluban is volt már vérfertőzés ahol apa-lánya kapcsolatból született 2 gyermek...
3/14 anonim válasza:
Más ha születik két gyermek, meg megint más ha a házasságukat a jog megengedi.
4/14 anonim válasza:
Koncsitával ma már kb a kutya sem foglalkozik a homofóbokon és a hom-okosokon kívül, eléggé kínos ezt egy kérdésbe ide is kiírni. A németek vitája a vérfertőzés terén meg szintén csak egy szűk réteg problémája, a strasbourgi Bíróság a korlátozó álláspontot támogatja, márpedig számunkra ez utóbbi a mérvadó, nem valami német etikusok véleménye.
5/14 anonim válasza:
#2: Szerintem nem csak egy falúba történt ilyen Magyarországon. Ahol gyakori a c-típusú állampolgártárs, ott ez is megesik.
6/14 anonim válasza:
Németországban csak a törökök közösségen belül dívik az undok rokon-házasság. Lehetetlen ellenőrizni, hiszen Törökországból hoz magának feleséget, akinek más a neve és ez elég is... lehetetlen felfedezni, hogy tkp. első unokatestvéréről van szó. De a hitvány mentálhigiéné lett a "fizetségük".
7/14 anonim válasza:
"követendő példaként akarják letolni az emberek torkán" Erre valami bizonyitékot? (Különben hiteltelen a vagdalkozásod!)
8/14 anonim válasza:
Ez csak annyit jelent, hogy Nyugat-Európában ebből a szempontból jobb élni, mert nem üldözik feleslegesen az embereket.
9/14 anonim válasza:
Szerintem ez undorító, már-már beteges. Persze bizonyos dolgok azért beleférnek, de ez már Szodoma és Gomorra. Én is néha szexelek a testvéremmel, na de gyerek ebből nem születhet, mert mindketten fiúk vagyunk, a vadászösztön miatt belefér. Amit viszont nyugaton művelnek, az felháborító. Mint épelméjű heteroszexuális, nem értem, miért nem lehet ezeket a dolgokat otthon, a négy fal között tartani?
Nem pedig az utcán vonaglani.
10/14 anonim válasza:
Annyira hiányoznak ezek a kamu hozzászólások mint a 9-es is. Nem elég hogy maga a kérdés se százas, de legalább a trollokat is vonzza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!