Az apa fia közti szexuális kapcsolat is kimeríti a vérfertőzést? Még ha csak mondjuk egy közös maszti meg tapi van?
nem kiskoru gyerekekről beszélek hanem 14 től 20 ig.
GYK: 14 éves kortól bárki azzal dug akiveel aakar, és már nem gyerekkoru hanem fiatalkoru.
Illegális, és rosszul tudod. Nem szexelhet bárkivel 14 év felett.
Magyar szabályozás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
Btk. 203. § (1) Aki egyenes ági rokonával közösül vagy fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor tizennyolcadik életévét nem töltötte be.
(3) Aki testvérével közösül, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Elkövetési magatartás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
A bűncselekmény elkövetési magatartása a közösülés vagy fajtalanság. A (3) bekezdésnél csak a közösülés. A közösülés fogalma során eltérő jelentéssel találkozhatunk a köznapi, biológiai és jogi értelmezésénél. Biológiai értelemben közösülés alatt azt a nemi aktust értjük, amikor a férfi nemi szerve részben vagy egészben behatol a nő nemi szervébe, és amely következtében magömlés is bekövetkezik. Büntetőjog a közösülés befejezettségéhez kevesebb feltételt kíván meg: megtörténik a közösülés, ha közösülési szándékkal a nemi szervek érintkezése megtörténik, a férfi hímvesszője a női szeméremajkakkal érintkezik.
A fajtalanság fogalmát a Btk. 210/A. (2) értelmező szakasza határozza meg, e szerint E Cím alkalmazásában fajtalanság: a közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál. Súlyosan szeméremsértő a cselekmény, ha az a társadalom tagjainak nemi vonatkozású erkölcsi érzését sérti. Továbbá a cselekménynek a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére kell szolgálnia.
Az apát börtönbe rakják.
A fajtalanság fogalmát a Btk. 210/A. (2) értelmező szakasza határozza meg, e szerint E Cím alkalmazásában fajtalanság: a közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál.
Nagyon is kimeríti.
A közös is, meg a tapi is.
erkölcs, biológia (sérült gyerekek)
a társadalom tagjainak nemi vonatkozású erkölcsi érzését sérti
nem csak keresztényekét
"Igazából azt nem értem h testvérek közötti közösülést miért kell törvénybe tiltani hát szerintem nem nagyon fordul meg két testvér között h közösülni szeretnének. Ha meg igen azt miért tiltják? Tudom hülye kérdés de pontosan mi az oka h törvénybe tiltják mert ezt nem tudom. Talán a keresztény erkölcs vagy mi?"
Leginkább a sérült gyerek itt a probléma, ami persze nem biztos, hogy lesz, de ha mégis becsúszik, hát az elég nagy gáz...
Elmész te a ...-ba a hülye kérdéseiddel.
Válaszoljon neked helyettem a Hofi Géza:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!