Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyesek még ezek után sem...

Egyesek még ezek után sem ismerik be, hogy a neoliberalizmusnak semmi köze az emberi jogok megvédéséhez? (lent)

Figyelt kérdés

Valójában csak a nem heteroszexuálisok, nem vallásosak, nem fehérek (vagyis nem a többség, jelenleg ez ugye itt a fehér) és a nem magyarok jogairól szól a a többiek kárára.

Egyszerű példa, aki nem hisz nekem:

A homoszexuálisok jogai nagyon fontosak, lásd:

https://www.youtube.com/watch?v=CeqKPDSyE8A

A melegeknek természetesen külön részleget kell hozni, nehogy bárki is ártson nekik.

Ám vannak olyan emberek, akik fehérek, heterók és keresztények és őket naponta félelemben tartsák és sokakat közülük kegyetlenül meggyilkolnak. Ők sajnos nem is álmodhatnak a liberálisok védelméről:

[link]

[link]

Van kérdés? Még mindig hisz valaki a neoliberalizmusban?

2016. febr. 24. 23:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok liberális,de nem érzem úgy,hogy liberálisok,vagy "neoliberálisok" az én káromra támogatnák a felsoroltakat(egyébként fehér vagyok,keresztény és heteroszexuális,mielőtt még rákérdeznél).Merkel pedig annak ellenére,hogy a migránshelyzet miatt egyre többen bírálják,nem diktátor, leváltható a következő választásokon.
2016. febr. 25. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!