Mit gondoltok, milyen kimenetele lesz a december 20-ai szlovén népszavazásnak a melegházasságról? A közvéleménykutatások fej-fej melletti eredményt jósolnak.
Legálisan üzemelő bordélyházak sincsenek Mon. Nem lesz semmilyen hatással.
Mondanám, hogy remélhetőleg nem fogják bevezetni, de már mindegy, mivel több helyen bevezették, vannak melegházasok, stb, szóval már úgysem csinálják vissza.
Mielőtt lepontoznátok a p-ba ha jegyezzem meg, hogy nem vagyok homofób (sőt biszex vagyok), csak szerintem nem kéne a házasság intézményéhez ennyi idő után hozzápiszkálni.
Múlt heti felmérésnél 48%-45% állás az igenek javára. Ez tuti azon fog csak múlni melyik oldal mozgósítható jobban.
Ja, hogy Szlovéniában?
Hirtelen Hollandiára gondoltam (fogalmam sincs miért).
Ott valószínűleg nem...
"csak szerintem nem kéne a házasság intézményéhez ennyi idő után hozzápiszkálni.
"
Majd ezt akkor mondd,ha nem kell adótöbbletet fizetnie a melegeknek,amit a heterók családi adókedvezmény címen igénybe vesznek.
Amíg pedig a melegek adójából is éltek,addig igen is ugyanolyan jogok illessék meg a melegeket is.
Nem csak lehúzni kellene másokat...
Szlovénia a legfejlettebb a 10 ország közül,akik 2004ben csatlakoztak az Unióhoz,ott vezették be elsőként az eurót is.
Így van rá esély,hogy a társadalom fejlettebb,fejlődött.
Az emberek jobban élnek.
"Majd ezt akkor mondd,ha nem kell adótöbbletet fizetnie a melegeknek,amit a heterók családi adókedvezmény címen igénybe vesznek."
Nincs különbség a hetero vagy azonos nemű élettársak családi adókedvezményében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!