Egyesek még ezek után sem ismerik be, hogy a neoliberalizmusnak semmi köze az emberi jogok megvédéséhez? (lent)
Valójában csak a nem heteroszexuálisok, nem vallásosak, nem fehérek (vagyis nem a többség, jelenleg ez ugye itt a fehér) és a nem magyarok jogairól szól a a többiek kárára.
Egyszerű példa, aki nem hisz nekem:
A homoszexuálisok jogai nagyon fontosak, lásd:
https://www.youtube.com/watch?v=CeqKPDSyE8A
A melegeknek természetesen külön részleget kell hozni, nehogy bárki is ártson nekik.
Ám vannak olyan emberek, akik fehérek, heterók és keresztények és őket naponta félelemben tartsák és sokakat közülük kegyetlenül meggyilkolnak. Ők sajnos nem is álmodhatnak a liberálisok védelméről:
Van kérdés? Még mindig hisz valaki a neoliberalizmusban?
Amúgy fogalomzavarban szenvedsz.
A "neoliberalizmust" gazdasági értelemben szokták használni.
Én társadalmilag liberális nézeteket vallok,viszont a neoliberalizmust,fékek nélkül gazdasági rendszert nem támogatom.
"Ám vannak olyan emberek, akik fehérek, heterók és keresztények és őket naponta félelemben tartsák és sokakat közülük kegyetlenül meggyilkolnak."
Ha meggyilkolják,akkor az nem azért volt,mert ők heterók,fehérek vagy keresztények.Hanem,mivel ők vannak többen,így ők arányában is lesznek több bűncselekmény áldozata.
Az már más kérdés,ha egy vallási hittérítőt,aki l erőszakra buzdít,vagy gyülöletbeszédet ad mások ellen,valamiféle atrocitás ér.
Az más egyfajta önvédelmi reakció.
Pusztán azért,mert valaki heteró,fehér és vallásos még senkit nem öltek meg.
Az ellenkezőjéért viszont már igen.
A biliárd golyó fejűek azokat bántják akikre épp kedvük szottyan. Én például fehér, heteroszexuális magyar ember vagyok és már sokszor belém kötöttek a se99arcú koponyájukkal. Úgyhogy ennek semmi köze a kisebbségekhez, aki szét van alkoholozva annak tökmindegy kinek az orcáját szakítja be.
És ha már itt tartunk, akkor azt se feledjük, hogy pont a nem tavaly lebarnultak követik el a legtöbb gyűlölet bűncselekményt, nem pedig ellenük.
Csak más kérdés,ha téged véletlenül választanak ki a tömegből vagy célzottan rád vadásznak.
Persze sok embert megtámadnak,bántalmaznak "csak úgy".
De olyat még nem hallottam,hogy valakit azért vertek meg,mert heteró.Mármint,nem ez volt a támadó indítéka.
"De olyat még nem hallottam,hogy valakit azért vertek meg,mert heteró.Mármint,nem ez volt a támadó indítéka."
Akkor látogass meg egy tetszőleges börtönt...
A világon mindenütt van olyan ahol mindegyik réteg követett el csúnya dolgokat mindegyik réteg ellen. Az embereket nem szabad lenézni vagy utálni valami miatt, mindig meg kell érteni miért azok amik.
Nincs olyan, hogy: "Mi vagyunk szegény elnyomott kis melegek, pk meg a csúnya gonosz nácik"
vagy olyan, hogy: "Jaj minket romákat, hogy kiközösít a gonosznyilas magyar társadalom, ezért nem tudunk beilleszkedni..." stb.
Ahogyan természetesen olyan sincs, hogy: "Mi vagyunk a hátranyilazó ősturulok, csak a hazaáruló gyurcsányorbánok eltitkolják ősi tanainkat" stb.
Látom nem fogod fel,hogy mi a különbség egy általános bűntény és egy gyűlöletbűntényt között.
Ha valaki meleg,és nem azért bántalmazták,mert meleg,akkor az attól még nem számít gyülöletbűnténynek.
Nem. Bár, az igaz, hogy nem először regisztrálok be, pár hónapja kibannoltak, mert feltettek egy olyan kérdést, hogy: "Én vagyok az Isten, ti pedig mind a csicskásaim vagytok, kinek van ellenvetése?"
Te vagy gondolom a "B sakkozó", és ezek szerint így azt hihetted, hogy aki majd rád ír lesz a másik sakkozó vagy mi a rák...
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__toplista
(40. hely)
Visszaírhattál volna a privát üzenetemre, nem pedig így...
Egyike voltál annak a 36 embernek melynek privátot küldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!