Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sokan miért szidják annyira...

Sokan miért szidják annyira Oroszországot és támogatják a Nyugatot?

Figyelt kérdés

Nem értem,hogy sokan mit birnak annyira a nyugatban.

Nincs semmiféle nemzeti identitásuk,elkötelezettségük a hagyományuk iránt.

Nyugaton el akarják tüntetni a nemzetállamokat és a liberalizmust ráerőltetni másokra.

Nyugaton többrenézik a homoszexuálisokat ,mint akik nem azok.

Továbbá nyugaton van egy úgynevezett materileista,extrém liberális világkép amit rá akarnak erőltetni másokra is.Ezzel szemben Oroszországban az elsődleges a család és a nemzet és az oroszok.

Véleményem szerint az oroszok sokkal jobban őrzik a kultúrájukat,nemzeti identitásukat,mint a nyugat.

2016. jan. 17. 22:20
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szopni az oroszokat. Érdekes módon embert nem tudok aki oda ment volna boldogulni. Vajon miért? Ellenben a hanyatló, mocskos, liberális nyugat, ahol tömegével erőszakolják a nőket, és kizsákmányol, és hű meg ha, na ott van fél kelet Európa, meg az egész világ oda akar menni. Asszem ez a vita tök értelmetlen.
2016. jan. 17. 23:40
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést kérek, hogy most kiábrándítalak ezekből a fantasztikus nézeteidből, de attól, hogy valaki liberális, még lehet hagyományőrző. Nekem a szüleim baloldali gondolkodású és liberálisnak nevezném őket. Mégis néptáncra jártam és hagyták, mert szerettem. Nem volt semmi kötelesség, hogy azért járjak, mert magyar vagyok és ez a hagyományunk egyszerűen csak tetszett.

Homoszexuálisokat sem nézzük többre, viszont kevesebbre sem, azért mert máshoz vonzódik. Inkább magát a személyt nézzük. Szerinted Nyugaton mi az elsődleges, ha nem a család? Esetleg a szomszéd kutyája.

Attól, hogy liberális vagy még nem jelenti azt, hogy ne járj hagyományőrző csoportba, ne viselj népviseletet, ne táncolj csárdást, ne tudj lóról hátrafelé nyilazni.

Nincs hozzá kézikönyv, hogy most ezt és ezt kell csinálnod a többi meg tilos.

2016. jan. 18. 00:05
 33/55 anonim ***** válasza:
94%

"ha megerőszakolnak az utcán,

akkor a nő a hibás,mert nem öltözött megfelelően a rendőrök meg töketlenkednek... "

Miert hazudsz aljas modon?

2016. jan. 18. 00:07
 34/55 anonim ***** válasza:
96%

"Valószínű a múlt miatt nem olyan szimpatikus az embereknek Ororszország."

Ja, meg mondjuk még azért, mert a jelenük is olyan, mint a múltjuk.

2016. jan. 18. 00:14
 35/55 A kérdező kommentje:

29-es ez nem probléma?

Brüsszelben ilyen a Karácsonyfa:

[link]

30-as te ügynök,ha más a véleményed fejtsd ki :D

31-es:

Akár hiszed akár nem keletre is megy rengeteg ember pl.Moszkvába vagy Kínában.

Kínában egyre több egyébként mivel rendkívül fejlődik a gazdasága.

Egyébként te a barátaidat is asszerint választod,akinek több a pénze? :))

32-es:

Akkor mi a véleményed a Brüsszeli Karácsonyfáról

33-as

Ajánlom figyelmedbe.

Szerinted ez a követendő példa valóban?

Németország:

https://www.youtube.com/watch?v=qyT2HU--15I

miniszoknyát betiltják egy iskolában (blikk.hu-s forrás nem hídfő )

[link]

34-es:

Hogy lenne már olyan teljesen új generáció van már.

Németország sem olyan már mint a Hitleri Németország,Oroszország se mint a Sztálini képzeld.

Hol élsz te? xd

2016. jan. 18. 00:37
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj azzal a "karácsonyfával"? Ha rondának gondolod, az a te személyes véleményed. Ha az a baj, hogy nem nyomják az arcunkba mindenhol a kereszténység jelképeit, nos, ennek én pont örülök.
2016. jan. 18. 01:19
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

Dobre vicse, Kedves Kerdezo Pajtas!

Jomaham igen gazdag elettapasztalatot szereztem Oroszorszagban, masok sajnalatos modon szajtapaszt kaptak Putyin batyo altal.

A mai delutan folyaman megirom orosz-Moszkvai-gyermekkorom tortenetet, amely ama foldom jatszodott le, ahol a szovjetvoros lobogo a kek-feher savokat oleli valobam fojto anyacskai olelessel.

2016. jan. 18. 01:54
 38/55 anonim ***** válasza:
69%
*moszkvai
2016. jan. 18. 01:55
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

""ha megerőszakolnak az utcán,

akkor a nő a hibás,mert nem öltözött megfelelően a rendőrök meg töketlenkednek... "

Ez nem így van.

Pont pár éve mondta egy jobboldali képviselő Magyarországon,hogy a nők tehetnek róla,hogy megerőszakolják őket,mert lengén öltöznek.

Már nem tudom ki volt.De ez is kb egy olyan heti szenzáció volt akkor.

Svédországban pl azért is magasabb a szexuális zaklatások számának statisztikája,mert ott a legkisebb zaklatásból is ügy lesz,még a kelet-európai országokban úgy vannak vele,hogy "kacérkodott vele".

A rendőrök töketlenségére pedig kiemelnék neked egy nem rég történt esetet,amikor egy meleg pár ESTE az úton megpuszilta egymást,és egy dohánybolt tulaja nekik támadt baseball ütővel.A kiérkező rendőr ahelyett,hogy a sértetteknek adott volna igazat,azt tanácsolta a verekedő dohányboltosnak,hogy jelentse fel őket közszemérremsértésért.

Látod,ez nyugaton nem fordul elő,mert ott a rendőrök tudják,hogy ők nem bírók.És nem fognak melegeket bántalmazni,mint pl az orosz rendőrök.

2016. jan. 18. 02:00
 40/55 anonim ***** válasza:
78%
A kérdező szimplán csak oroszbérenc :)
2016. jan. 18. 03:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!