Pontosan milyen olyan erőket szüntetett meg Putyin,
amelyek izraeli nacionalistáknak szolgáltatták volna ki
Oroszországot és hogyan szüntette meg ezeket?
lehet, hogy a a videó későbbi részében elmagyarázza, de lusta voltam végignézni, úgyhogy ha valaki röviden el tudja magyarázni megköszönném
2015. okt. 25. 16:00
1/8 anonim válasza:
Én már nem bírom követni, hogy a Szovjetunióban majd Oroszországban ki volt zsidó ki nem
2015. okt. 25. 16:07
2/8 anonim válasza:
Nézd végig a videót, ha érdekel mi van benne. Ekkora hülyét...
2015. okt. 25. 16:46
3/8 A kérdező kommentje:
Ha lenne rá akármilyen garancia, hogy visszatér az izraeli-témára akkor sem töltenék el ezzel egy órát.
2015. okt. 25. 17:41
4/8 anonim válasza:
Ha egy órát nem vagy hajlandó saját politikai önképzésedre rászánni, akkor inkább ne is foglalkozz politikával, túl bonyolult lenne neked.
2015. okt. 26. 13:52
5/8 A kérdező kommentje:
- nem foglalkozok komolyan politikával, nem is szándékozom a közeljövőben
- elég sok Drábikot/VNTV-t néztem már, kb annyira lenne önképzés, mint egy óráig klubrádiót hallgatni, persze-persze, érdemes megismerni mások véleményét, legyen akármilyen szélsőséges, de ne itt kezdődjön már az önképzés
2015. okt. 26. 19:03
6/8 anonim válasza:
Kerdezo ne hazudj! Te nagyon is foglalkozol politikaval, megpedig Izrael elleni izgatassal. Maskepp nem irtad volna ki ezt a baromsagot. Oroszorszagot kiszolgaltatni Izraelnek?! Meghozza nem is egesz Izraelnek, hanem az izraeli nacionalistaknak! Meddig kotlottal ezen a megfogalmazason?
2015. okt. 26. 19:09
7/8 A kérdező kommentje:
nem én találtam ki
cionista = izraeli nacionalista, Izrael megalapításáért vagy ha ez megtörtént akkor a fennállását támogató egyén
a videóban utaltak rá, hogy Putyin olyan erőket szüntetett meg amelyek cionistáknak akarták kiszolgálni Oroszországot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!