Most hogy az elfogulatlan holland vizsgálóbizottság - melyből a malájokat kizárták -, megállapította, hogy egy BUK rakéta okozta az MH17 tragédiáját, felvetődik a kérdés, miszerint egy rakéta hogyan okoz golyó ütötte lyukakat?
Ilyeneket: https://www.youtube.com/watch?v=7ze9BNGDyk4
Avagy hogyan tudnak fellőni tízezer méter magasra a felkelők? Valaki fizikában jártasabb esetleg meg tudja magyarázni?
felkelők?a rakétát ukrán területről lőtték ki és az ukránoknak is van ilyen rakétájuk még a szu széthullása előtti időkből.
szóval pontosan milyen típusú rakéta szerepel a vizsgálati jelentésben?
Repesz... Egyébként a felkelők körülbelül sehogy. Még akkor sem, ha volt nekik BUK elhárítójuk, mert nem volt hozzá radarjuk (a képeken, amiket láttam, még a radar nélküli változattal flangáltak). Ugyanakkor az Ukrán hadseregnek is volt BUK-ja, pont azon a környéken. Na, ha valaki, hát ők simán le tudták volna lőni. Főleg úgy, hogy ők kovácsolták a legnagyobb hasznot az egészből.
0%-os választ olvashattatok. :P
A raketa a szeparatistak altal ellenorzott teruletrol jott, es volt nekik ilyen raketauteguk.
Nem volt senkinek erdeke, tevedesbol lottek le, elotte tobb ukran katonai gepet is leszedtek kulonfele eszkozokkel.
A malaj gep rossz idoben volt rossz helyen. Az ukranok annyiban felelosek hogy le kellett volna zarni a legteret.
Én tudom kik lőtték le, hogy az oroszokra kenjék és ezzel rossz színben tüntessék fel őket.
Mind tudjuk valahol mélyen.
Csak van aki nem meri beismerni magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!