Mi a véleményetek arról, hogy egy amerikai lap szavazói szerint is meggyőzőbbek Putyin érvei, mint Obamáé?
Putyin sokkal karizmatikusabb, illetve régebb óta élvonalbeli politikus, mint Obama.
Emellett, Putyin titkosszolgálatos volt, persze, hogy meggyőző tud lenni.
"régebb óta élvonalbeli politikus, mint Obama"
Igen, és a következőnél, és az utána következő amerikai elnöknél is hosszabban fog uralkodni. Mitöbb az összes diktátor hosszabb ideig van a trónon, mint bármelyik demokrata vezető.
"Igen, és a következőnél, és az utána következő amerikai elnöknél is hosszabban fog uralkodni. Mitöbb az összes diktátor hosszabb ideig van a trónon, mint bármelyik demokrata vezető."
Azért, Margaret Thatcher sem volt semmi.1979-1990 a hivatali ideje miniszterelnökként.
Egy amerikai elnök max 2 ciklus erejéig lehet hatalomban.
Merkel 2005 óta kancellár, ha kitölti a hivatali idejét, akkor összesen 15 évet volt kancellár.
A demokrácia nem attól függ, hogy ki mennyit van hatalomban, hanem hogy milyen módszerekkel jut oda...
Csodálkozol? Obama így meg úgy papolt, hogy az oroszok nem az ISIS-t bombázzák, erre rá 1-2 napra az amerikaiak lebombáztak egy kórházat, amit az Orvosok Határok Nélkül tartott fenn. 22 ember halálát erősítették meg, ezek közül 12 orvos volt. Utána még megpróbálták bemagyarázni, hogy az ablakpárkányon a kiégett ablakkeretek nem más, mint automata lőfegyverek.
Arról nem is beszélve, hogy Obama a kampányígéreteiből kb. semmit nem tartott be a fontosabb pontok közül, illetve nem kevés botrány robbant ki a hivatali ideje alatt.
Félreértés ne essék, Putyint sem tartom sokkal különb embernek, de kezd már tele lenni a hócipőm azzal hogy USA mindenbe ennyire belepofázik, amikor a saját házuk táján is bőven van rendeznivaló.
8-as szövegértés *1-es.
Direkt odaírtam, most idézzem a saját szövegemet: "Putyint sem tartom sokkal különb embernek..."
Egy szóval sem mondtam hogy az rendben van, ha az oroszok csinálják ugyanezt. Ugyanúgy elítélem. Csupán arra mutattam rá hogy az USA-nak erkölcsileg semmi joga beleszólni az ilyen jellegű dolgokba, amikor erkölcsileg és a "járulékos veszteség" témában az oroszokkal teljesen egy szinten (a béka segge alatt) vannak.
Most komolyan, ennek a rendkívül bonyolult, az értelmezését erős szellemi munkát megkívánó mondandómnak melyik részét nem lehet megérteni?
Persze, már látom a szemem előtt a választ. "Nem neked válaszoltam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!