Erről a videóról mi a véleményetek?
https://www.youtube.com/watch?v=t8jopzWyuKY#t=57
A háború nyilván szörnyű dolog. Én inkább abból a szempontból szeretném a véleményeket kikérni, hogy amit a nyugati sajtó állít - miszerint Oroszország csak az agresszor, az ukránok szegények csak védik magukat, az USA az emberi jogok bajnoka stb. - nem feltétlen állja meg teljes egészében a helyét.
Még annyit, hogy itt nyilván lesznek szélsőliberális hozzászólók, akik majd leírják, hogy az USA a hős, az oroszok a gonoszok, ezek mind megjátszott felvételek, mert szenvedni csak az ukránok szenvedhetnek, az oroszok csinálnak minden rosszat stb. az ilyeneket arra kérem, hogy inkább ne írjanak. Köszönöm.
"Erről a videóról mi a véleményetek?"
Tehát valaki véleményét kéred, majd azt írod "az ilyeneket arra kérem, hogy inkább ne írjanak."
Tehát csak az akarod, hogy valaki a te álláspontodat megismétli. Szóval a kérdésnek semmi értelme. Minek tetted fel?
Kérdező! Én nem írtam semmit se a videóval, se az ezzel a helyzettel kapcsolatban. Kizárólag a kérdésedet kritizáltam.
Az, hogy te miket halucinálsz mögé, szintén minősít.
"Kérdező! Én nem írtam semmit se a videóval, se az ezzel a helyzettel kapcsolatban. Kizárólag a kérdésedet kritizáltam.
Az, hogy te miket halucinálsz mögé, szintén minősít."
Hát, ha még mindig nem tudod megérteni, hogy a szélsőséges hozzászólókat akartam ezzel kiszűrni, akkor az inkább téged minősít.
"Hát, ha még mindig nem tudod megérteni, hogy a szélsőséges hozzászólókat akartam ezzel kiszűrni, akkor az inkább téged minősít."
Igen, de akkor a szélsőjobber orosz imádókat miért nem irod ők is ugyan olyan elfogultak csak a másik irányba, ez azt jelenti h te is elfogult vagy az oroszok felé, ami már a kérdésedből is látszik, saját véleményedet akarod mástól hallani. Most így tényleg mi értelme a kérdésednek?
Először is. Az elsőnek lemásolod a beírt szövegét és kicsit átszerkesztve újra leírod több, mint mókás. Gondolom egyedül megfogalmazni kicsit sok lenne. Másodszor: Gyakorlatilag amit bemásoltál tőlem szöveget kitűnik, hogy a szélsőséges hozzászólókat nem nevesítettem ott meg, mert konkrétan mindenkihez szólt. De csak a te kedvedért:
"Írhat aki más állásponton van, csak azt nem szeretem, amikor valaki szélsőségesen elfogult, akármelyik oldalról is"
Ezt én - a kérdező - írtam feljebb. Mi lenne, ha mocskolódás helyett néha olvasnál és értelmeznél is szöveget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!