Sokan miért szidják annyira Oroszországot és támogatják a Nyugatot?
Nem értem,hogy sokan mit birnak annyira a nyugatban.
Nincs semmiféle nemzeti identitásuk,elkötelezettségük a hagyományuk iránt.
Nyugaton el akarják tüntetni a nemzetállamokat és a liberalizmust ráerőltetni másokra.
Nyugaton többrenézik a homoszexuálisokat ,mint akik nem azok.
Továbbá nyugaton van egy úgynevezett materileista,extrém liberális világkép amit rá akarnak erőltetni másokra is.Ezzel szemben Oroszországban az elsődleges a család és a nemzet és az oroszok.
Véleményem szerint az oroszok sokkal jobban őrzik a kultúrájukat,nemzeti identitásukat,mint a nyugat.
Komolyan, hidfo.ru? Ne rohogtess mar, ezt az orosz titkosszolgalat uzemelteti.
Amugy meg majd pont a ruszkik meg Putyin kiraly fogja megmondani hogy mi a diktatura. Rohej vazzeg.
"Az véletlenül nem diktatúra, hogy a nép megkérdezése nélkül migránsok ezreit telepítik be az ország lakói kárára? "
Nem. Ez többségi demokrácia.
Mint ahogy felvenni 21 évre 6000 milliárd hitelt egy atomerőműre.
titkosszolgálat, mi? Ezen megmosolyogtam.
Ajánlom ezt:
Maguk szerint én is fizetett orosz ügynök vagyok, maga Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin személyesen ír egy levelet „money to Sakkozó” néven és minden héten postán elküldi, jól mondom? :D
„Komolyan, hidfo.ru? Ne rohogtess mar, ezt az orosz titkosszolgalat uzemelteti.”
Akkor bele ne olvass!
Mert különben személyesen fog érted házhoz jönni a FSB és addig fogjál verni a fejed a szamovárral a matrjoska babákkal amíg azt nem kibálod, hogy „Halál a melegekre” ezután meg rákötnek a trojkájukra és me sem állnak a szibériai gulágtáborokig ahol életed végéig majd kapálhatsz a -30 hidegben.
Sőt még csak ki ne nyisd az oldalt!
"Maguk szerint én is fizetett orosz ügynök vagyok"
Ne magázz, ne magázz...
Amugy jobb neked ha azt gondolom rolad hogy az FSZB fizetett ugynoke vagy, ha nem akkor nincs mas megfejtesem csak az hogy full kreten vagy.
Akkor költözz Oligarchiába,ahol az emberek jelentős része nélkülözik.
Még a gazdagok ezeken élősködnek.
Nacionalista,családi propaganda,alkoholizmus.Ez Oroszország.Ja,és nincsenek emberi jogok.A rendőrök agyonverhetnek csak úgy.
Miért nem költözöl oda?
21-26-ig nemtom minek itt beszéli meg ezeket,mert eléggé nem ide tartozik...
nem érdekel senkit,melyik oldal milyen elfogultságú
27-es:
Kérlek szépen ott igen annyira nélkülözik,hogy ott az oroszok az elsők utánna jönnek a többiek
Igen emberi jogok csak és kizárólag nyugaton lehetnek minden bizonnyal,ahol ha megerőszakolnak az utcán,
akkor a nő a hibás,mert nem öltözött megfelelően a rendőrök meg töketlenkednek...
(lásd Németország)
Honnan vetted ezt a sületlenséget? :)
"Igen emberi jogok csak és kizárólag nyugaton lehetnek minden bizonnyal,ahol ha megerőszakolnak az utcán,
akkor a nő a hibás,mert nem öltözött megfelelően a rendőrök meg töketlenkednek... "
Hidd el, hogy ez Oroszországban nagyobb probléma. A nőkkel kapcsolatos mentalitásukba bele se menjünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!