Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek helyesen járnak...

Szerintetek helyesen járnak el a német hatóságok, média, hogy igyekeznek elhallgatni a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket, mert tartanak a migránsellenesség erősödésétől?

Figyelt kérdés
Vajon hogyan kellene kezelniük a konfliktusokat?

2016. jan. 9. 21:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egyébként a 9.-én írod hogy "ma" küldték el. A cikk szerint ez már 8.-án nyilvánvaló volt.
2016. jan. 10. 13:43
 12/23 anonim ***** válasza:
4-es (6-os és 8-as is egyben): már láttalak ma más kérdésnél, úgy látom fullba nyomod a kretént... sebaj, mindenkivel megesik néha :D
2016. jan. 10. 14:42
 13/23 anonim ***** válasza:
Ertem. En nemetorszagban elek, beszelek nemetul, olvasom a nemet sajtot, es tenyeket irok, amiket ti probalrok full tudatlanul cafolni, de en vagyok a kreten.
2016. jan. 10. 15:00
 14/23 anonim ***** válasza:
3-án írta meg a német média, hogy mi történt, de a dolog 31-én zajlott le... szerinted nem akarták eltussolni? Ébredj már fel... ha nem tussolják el, már 1-jén lett volna róla hír... csak 3-nál tovább lehetetlen volt hallgatni
2016. jan. 10. 16:16
 15/23 anonim ***** válasza:

"már 1-jén lett volna róla hír..."

Volt elsejen rola hir.

2016. jan. 10. 16:24
 16/23 anonim ***** válasza:

"Volt elsejen rola hir."

Megosztanád pontosan hogy mi? (nem kétlem az állítást, csak érdekel hogy mennyit adtak ki)

2016. jan. 10. 16:57
 17/23 anonim ***** válasza:

ja, lehet, hogy a helyi lapok írtak róla, de hogy gondosan ügyeltek arra, hogy külföldre ne jusson ki a hír, az hót ziher

bezzeg amikor egy szem migránst elgáncsolt a riporter, az már aznap bejárta a fél világot, hogy milyen "rasszisták a magyarok"

2016. jan. 10. 17:00
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy 3.-ai hír, nekem ez még elég sika-mika:

[link]

Sehol nincs szó 1000-es tömegről, meg még az erőszak sincs említve, csak hogy taperolták.

2016. jan. 10. 17:01
 19/23 anonim ***** válasza:

Na itt egy elsejei cikk:

[link]

A "Die Bilanz der Kölner Polizei" fejezetből:

"A Bahnhofvorplatz környékét kellett kiűríteni (Dom-lépcső), mert a pyrotechnika miatt kb. 1000 ember között tömegpánik tört ki"

Oda ne rohanjak.

2016. jan. 10. 17:13
 20/23 anonim ***** válasza:

[link]

ez januar elsejei pl.

Januar harmadikan mar irtak hogy eszak afrikaik voltak, talan a bildben olvastam.

Azt mondjuk nem tudom hogyan lehet a XXI. szazadban megakadalyozni hogy a hir eljusson kulfoldre...

2016. jan. 10. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!