A nyugati média miért nem számol be a bevándorlók által elkövetett összes bűntényről, amiről tudni lehet?
"Mert nem akarják, hogy az emberek elkezdjék öldökölni egymást."
Miért nem?
Pedig ez lenne a jó megoldás.
Az emberek bepipulnának legyilkolnák a bevándorlókat és a menekülteket aztán meg lenne tisztítva Európa. Jobb ez a megoldás mint az, hogy beengedünk mindenkit, eltartunk segélyen mindenkit, ők meg cserébe erőszakolnak és gyilkolnak nem? Mi is volt Szilveszterkor a németeknél, de emlékszem arra is, hogy Finnországba akartak erőszakolni de nem jött össze.
Én már a menekültválság előtt azt mondtam, hogy ne engedje be őket senki. Vagy ha közelednek a határokhoz lőjenek rájuk. Nem tették, beengedtek mindenkit hát ez az ára. Mert nekik a jogszabály és a törvények és a jogok fontosabbak mint Európa. Utána meg sírnak. Jóféle politikusok vezetik az országokat.
Én azt mondom, hogy mindkettőről be kell számolni. A bevándorlókat meg inkább Észak-Koreába kell küldeni, ott sincsen háború. Teljesen hülyének nézik az európaiakat.
"Például, melyik esetről nem számolt be a Nyugati sajtó?"
Pfffff egy igazi észlény vagy.
Münchenben lévő egyik menekülttáborban még az ősszel nem egy balhé volt, késelés meg minden, onnan tudom, hogy rokonomék mellé húzták fel ezt a tábort.
Azóta el is költöztek onnan.
És mielőtt elkezdenél vergődni, nem, nem tudom belinkelni, mivel nem adta le a média.
Erről van szó mondjuk.
De tudok neked sorolni itthonról is ilyeneket, például Izsófalva, 2005, akkor balhé volt hogy nem tudom hány kokeró került a föld alá, a Művházat úgy szétverték, hogy az egész éves programot le kellett mondaniuk, mert nem volt rá keret.
Majd rá két hét múlva revansot vettek Edelényben, amit már előre lehetett tudni, inkább ki se mentek az emberek, ott megint volt haláleset.
Hírekben mi jelent meg belőle?
Semmi, Nyíregyházán megszületett a medvebocs.
Ez lett volna a jó megoldás, csak hát libsik, mert jézuskák vezetik Európa országait, akik nem elég kemények ehhez.
Semmilyen média nem számol be semelyik népcsoport ÖSSZES bűntényéről.
Egészen egyszerűen azért, mert nem ez érdekli az olvasókat.
Szólásszabadság powa level 10.
De még állítólag a kölni zsernyákok is titkolóztak vagy mifene, ami nagyobb gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!