Hogy viselkednek Európában a muszlimok többsége? Tényleg sok agresszív van köztük?
Migránsok vagy muszlimok?
(mert a közhiedelemmel ellentétben nem minden egyes migráns muszlim)
Én laktam Franciaországban, én így tapasztaltam:
1. csoport: Vannak az agresszívak, ők általában a nemi erőszakolók, extrémebb esetben a robbantgatók.
2. csoport: Vannak, a vallásosak (ők a többség), első ránézésre nem agresszívak, de ha valaki nem klaffol az iszlámban, akkor belőlük is előbújik az igazi muszlim.A nőknek ugyanúgy megkövetelik a csadort, meg a hasonló dolgokat.
Ők könnyen fanatizálhatóak és átkerülhetnek az 1. csoportba.
3. csoport:"megszelídített" muszlimok.
A törökök többsége ilyen.
Az araboknál viszont, elég kevesen ilyenek.Az iszlám tradíciók még jelen vannak, de nem követelik meg a nőknél a csadort és nem imádkoznak állandóan.Némelyik a karácsonyt is megünnepli.
Egy nagybátyám el Münchenben, épülettervezési vállalata van. Meghivott magához látogatóba, és az irodájában voltam, amikor jött egy alkalmazott, hogy van egy jó üzleti lehetőség. A nagybátyám megkérdezte, hogy kivel, az alkalmazott mondott egy nevet.
-Arab?
-Igen.
-Szó sem lehet róla!
Később megkérdeztem, hogy miért mondott nemet. Azt mondta, hogy mert nem lehet a muzulmánokban bizni, sokszor lehazudják az irott szerződést is.
Úgy fogjak fel, hogy az aláirt szerződés az egy kiindulási alap az újabb tárgyalásra. Ami az ő javukra le van irva, és már megkapták, az OK, de most akkor beszéljűk meg, a szerződés másik részét, azt, hogy mennyit fizetnek ők, hisz az még nem tiszta.
A nagybátyám azt mondta, hogy állandóan pereskednie kellett, és ahhoz sem ideje sem kedve.
a legprimitívebb népség ezen a földön a muszlim..
akit azzal propangandával agymosni lehet, ami Koránban van..
az olyan is.
Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!