Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Így paktált le Szaúd-Arábia a...

Így paktált le Szaúd-Arábia a cionistákkal?

Figyelt kérdés

A szaudi vezetés már régen nem az iszlámot még csak nem is az arabokat képviselik. Fontosabbak voltak nekik az evilági javak, így hát eladták a lelküket a Sátánnak.

16 milliárd dollárt fizetett titokban a vahabita királyság, hogy a cionista állam szövetséget kössön vele.

Robert Parry amerikai újságíró leplezte le a háttérben megvásárolt szövetséget. Parry hírszerzői forrásokból értesült arról, hogy a szaúdiak az elmúlt három évben többször is dollár milliárdokat adtak Izraelnek. Az amerikai újságíró szerint összesen 16 milliárd dolláról van szó amit a cionista állam több célból kapott.

Egyik az, hogy szövetkezzenen a cionista állammal a közös ellenség Irán ellen. Szaúd-Arábia másik célja az volt, hogy rávegye Izraelt, hasson az USA-ban lévő lobbiszervezetein kereszt az amerikai sajtóra, hogy ne támadják a vahabita királyásgot amiért bombázzák és emberek százezreit tartják terrorban Jemenben.

Rijad hasonló cionista lobbiszervezeteken keresztül érte el azt, hogy az Obama kormány és az amerikai kongresszus ne lépjen fel Al-Sisi egyiptomi tábornok ellen amiért államcsínyt hajtott végre Morsi elnök ellen.

A dollár milliárdok fedezték annak a költségét is, hogy Izrael hallgatólagos támogatásával az Al-Kaida szíriai ága a Nuszra Fronthoz pénzügyi és fegyver támogatásban részesüljön. Sőt az utolsó időszakban, a terrorszervezet fegyveresei, többször is kaptak légvédelmi támogatást Izraeltől. A Nuszra fegyveresei rendszeresen támadnak az Izrael által megszállt Golán-fennsík területéről szíriai katonai támaszpontokat. A sebesült terroristákat a külön e célra felállított izraeli sátorkórházakba szállítják.

A nyolcvanas években Parry robbantott ki nem egy történetet az Irán-Kontra ügyről az Associated Press hírügynökség és a szintén amerikai hírmagazin, a Newsweek számára. Számos könyv szerzője, így egy trilógiát is írt a Bush családról.

Tehát összegezve:

Nyíltan muzulmánok de a színfalak mögött cionisták.

Ezek ezt a témát részletezik:

[link]

[link]

Itt pedig egy dokumentumfilm Szaúd-Arábia Sátáni vezetésével kapcsolatban:

https://www.youtube.com/watch?v=UCDhR4nZHJ0

2015. dec. 26. 16:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Oké tudom, szereted széttrollkodni a kérdéseim kedves szolnokyb, meg atlantista hazugságokkal telespammolni.

De (bár rendkívüli kihívást jelent tudom én is) próbálj(atok) meg civilizált, kulturált, épelméjű ember módjára a témával kapcsolatban reagálni.

2015. dec. 26. 17:42
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
Tevedsz kerdezo, az elozo 62%-os nem en voltam. Ugy egyebkent egyet ertek vele.
2015. dec. 26. 17:46
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Bocsánatot kérek, de egyszerűen nem tudom komolyan venni a putyinista hazugságaidat, ahol ugye bár oroszok mindenkit megvédenek :)

Amúgy komolyan gondoltam, hiszen ott vannak például a csecsenek, akiknek ugye bár nem lehetett kiválni az Orosz Föderációból és független államot létre hozni.

2015. dec. 26. 17:51
 14/22 A kérdező kommentje:

Amúgy meg ezt üzenem mindenkinek:

https://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8

[link]

2015. dec. 26. 17:51
 15/22 A kérdező kommentje:

Most ki oroszozik?

Amúgy akkor meg sajnáld a kurdokat, akiket a te atlantista barátaiddal szövetséges törökök terrorban tarják évek óta.

2015. dec. 26. 17:54
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
Én sajnálom a törökök és a szíriaiak által elnyomott a kurdokat is és remélem hamarosan hatalomra kerül Törökországban a ifjúság akik, sokkal nyugatiasabb berendezkedésű államot szeretnének.
2015. dec. 26. 17:59
 17/22 A kérdező kommentje:

Én meg remélem, hogy valaki a kérdésre reagál. És, hogy az atlantisták abbahagyják a köntörfalazást.

Elhiszem, hogy zavarja őket, hogy a szír kormány és az oroszok rendszeresen kiiktatnak terrorista célpontokat Sam bácsival ellentétben, de ettől még nem kellene széttrolkodni a kérdést.

2015. dec. 26. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem, azért nem nagyon válaszolt érdemben a kérdésre, mert nem érdekli az embereket az orosz propaganda, ahogy elnézem a youtube csatorna videóit annak tűnik. Amúgy érdekes, hogyha szír kormánynál már valahogy nem érdekelnek a kurdok elnyomása vagy nekik lehet, mert az oroszok nagy barátja.
2015. dec. 26. 21:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésre reagálva, megnéztem a videót és érdekes, de nagy tanú bizonyságot nem igazán nyertem. Olyanokat vetnek a szemükre amiket más országok is csináltak. Mindenki tudja, hogy egy diktatúra, csak nekik van hatalmuk a gazdaság felett. Szíriában a kormány erők is azon vannak, hogy leverjék.
2015. dec. 26. 21:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk mindig könnyebb másokat hibáztatni. Például Palesztina is ezért szenved évtizedek óta. Könnyebb mindenért Izraelt okolni, mint feltenni a kérdéseket és békét keresni.
2015. dec. 26. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!