Így paktált le Szaúd-Arábia a cionistákkal?
A szaudi vezetés már régen nem az iszlámot még csak nem is az arabokat képviselik. Fontosabbak voltak nekik az evilági javak, így hát eladták a lelküket a Sátánnak.
16 milliárd dollárt fizetett titokban a vahabita királyság, hogy a cionista állam szövetséget kössön vele.
Robert Parry amerikai újságíró leplezte le a háttérben megvásárolt szövetséget. Parry hírszerzői forrásokból értesült arról, hogy a szaúdiak az elmúlt három évben többször is dollár milliárdokat adtak Izraelnek. Az amerikai újságíró szerint összesen 16 milliárd dolláról van szó amit a cionista állam több célból kapott.
Egyik az, hogy szövetkezzenen a cionista állammal a közös ellenség Irán ellen. Szaúd-Arábia másik célja az volt, hogy rávegye Izraelt, hasson az USA-ban lévő lobbiszervezetein kereszt az amerikai sajtóra, hogy ne támadják a vahabita királyásgot amiért bombázzák és emberek százezreit tartják terrorban Jemenben.
Rijad hasonló cionista lobbiszervezeteken keresztül érte el azt, hogy az Obama kormány és az amerikai kongresszus ne lépjen fel Al-Sisi egyiptomi tábornok ellen amiért államcsínyt hajtott végre Morsi elnök ellen.
A dollár milliárdok fedezték annak a költségét is, hogy Izrael hallgatólagos támogatásával az Al-Kaida szíriai ága a Nuszra Fronthoz pénzügyi és fegyver támogatásban részesüljön. Sőt az utolsó időszakban, a terrorszervezet fegyveresei, többször is kaptak légvédelmi támogatást Izraeltől. A Nuszra fegyveresei rendszeresen támadnak az Izrael által megszállt Golán-fennsík területéről szíriai katonai támaszpontokat. A sebesült terroristákat a külön e célra felállított izraeli sátorkórházakba szállítják.
A nyolcvanas években Parry robbantott ki nem egy történetet az Irán-Kontra ügyről az Associated Press hírügynökség és a szintén amerikai hírmagazin, a Newsweek számára. Számos könyv szerzője, így egy trilógiát is írt a Bush családról.
Tehát összegezve:
Nyíltan muzulmánok de a színfalak mögött cionisták.
Ezek ezt a témát részletezik:
Itt pedig egy dokumentumfilm Szaúd-Arábia Sátáni vezetésével kapcsolatban:
https://www.youtube.com/watch?v=UCDhR4nZHJ0
Oké tudom, szereted széttrollkodni a kérdéseim kedves szolnokyb, meg atlantista hazugságokkal telespammolni.
De (bár rendkívüli kihívást jelent tudom én is) próbálj(atok) meg civilizált, kulturált, épelméjű ember módjára a témával kapcsolatban reagálni.
Bocsánatot kérek, de egyszerűen nem tudom komolyan venni a putyinista hazugságaidat, ahol ugye bár oroszok mindenkit megvédenek :)
Amúgy komolyan gondoltam, hiszen ott vannak például a csecsenek, akiknek ugye bár nem lehetett kiválni az Orosz Föderációból és független államot létre hozni.
Most ki oroszozik?
Amúgy akkor meg sajnáld a kurdokat, akiket a te atlantista barátaiddal szövetséges törökök terrorban tarják évek óta.
Én meg remélem, hogy valaki a kérdésre reagál. És, hogy az atlantisták abbahagyják a köntörfalazást.
Elhiszem, hogy zavarja őket, hogy a szír kormány és az oroszok rendszeresen kiiktatnak terrorista célpontokat Sam bácsival ellentétben, de ettől még nem kellene széttrolkodni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!