Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen egy átlagos szaúdi...

Milyen egy átlagos szaúdi napja a 2015-ben?

Figyelt kérdés
A középrétegre vagyok kíváncsi.

2015. nov. 28. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon szigorú vallási szabályok kemény munka kemény büntetés lefejeznek simán ha valami olyan dolgot csinálsz.
2015. nov. 28. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Mégy az utcán, itt üzletek látsz hangosan ordító árusokkal, ott lefátyolozott nőket.

A parkolóban tevék állnak, amiknek a nyakában csillogó csecsebecsék lógnak. A kávézókban muksók szürcsölik a löttyöt, a minaretekben hangosan ordít az imám, a főtéren éppen 16 embert fejeznek le.

2015. nov. 28. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Hát az első két válasz tuti nem igaz. Nekem 2 ismerősöm ment ki Szaúdiba és mindkettő nagyon jónak találta. Tiszták az utcák, nem lop senki, drága autók, olcsó benzin, magas bérek, boldog élet.
2015. nov. 28. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Az első két válaszolónak javaslom hogy mozduljon ki abból a barlangból ahol a napjaikat tengetik.
2015. nov. 28. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

"Nekem 2 ismerősöm ment ki Szaúdiba és mindkettő nagyon jónak találta. Tiszták az utcák, nem lop senki, drága autók, olcsó benzin, magas bérek, boldog élet."

Ha csak az a lényeg, hogy sok pénz akkor tényleg jó, de ott halálra itélnek egy gyereket, olyan bűnök miatt ami nálunk még csak börtönt se kapna, vagy ha homoszexuális vagy megint csak felkötnek. Én azt nem nevezném boldog életnek, hogy a nőkkel úgy bánhatnak, mint a kutyával.

2015. nov. 28. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
A média azzal eteti be az embereket, amivel akarja...sajnos
2015. nov. 29. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:
3-as! Ha még olvasod, akkor megírod, hogy nő vagy férfi ismerőseid mentek-e ki?
2015. dec. 3. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló vagyok.

1 férfi meg egy női ismerősöm. Amúgy az étterem/kávézó előtt a kocsikat nem zárják le, meg a lakásokat sem. Csak úgy érdekességképp mondom, gondolom tudod miért.

2017. ápr. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!