Milyen egy átlagos szaúdi napja a 2015-ben?
Mégy az utcán, itt üzletek látsz hangosan ordító árusokkal, ott lefátyolozott nőket.
A parkolóban tevék állnak, amiknek a nyakában csillogó csecsebecsék lógnak. A kávézókban muksók szürcsölik a löttyöt, a minaretekben hangosan ordít az imám, a főtéren éppen 16 embert fejeznek le.
"Nekem 2 ismerősöm ment ki Szaúdiba és mindkettő nagyon jónak találta. Tiszták az utcák, nem lop senki, drága autók, olcsó benzin, magas bérek, boldog élet."
Ha csak az a lényeg, hogy sok pénz akkor tényleg jó, de ott halálra itélnek egy gyereket, olyan bűnök miatt ami nálunk még csak börtönt se kapna, vagy ha homoszexuális vagy megint csak felkötnek. Én azt nem nevezném boldog életnek, hogy a nőkkel úgy bánhatnak, mint a kutyával.
3-as válaszoló vagyok.
1 férfi meg egy női ismerősöm. Amúgy az étterem/kávézó előtt a kocsikat nem zárják le, meg a lakásokat sem. Csak úgy érdekességképp mondom, gondolom tudod miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!