Miért nem engedjük be az eu -ba az oroszokat és
ukránokat?
Figyelt kérdés
Elvileg az elöregedés miatt bevándorlókra van szükségünk. Az Oroszok szívesen jönnek ide, nem robbantanának és könnyű lenne őket integrálni. Mégis az Eu inkább a fejlődő országokat választja.
Mert az ukrán, orosz belorusz nem elég "színes",nem elég eltérő kultúra.
Nem tudnának a baloldali-liberális pártok belőlük szavazótábort csinálni.
Meg hát, éljen a multikulti.
2015. nov. 22. 15:58
2/10 anonim válasza:
Az EU nem válogat, egyszerűen onnan nem akarnak nagyon sokan jönni.
2015. nov. 22. 15:59
3/10 anonim válasza:
Az EU-ba belépésnek megvannak a kritériumai. Olvasd el. Ez nem engedés kérdése. Meg kell felelni bizonyos dolgoknak, amiktől az Ukránok fényévekre vannak. Mint mi az euró kritériumaitól.
2015. nov. 22. 16:03
4/10 anonim válasza:
"Az EU-ba belépésnek megvannak a kritériumai. Olvasd el. Ez nem engedés kérdése. Meg kell felelni bizonyos dolgoknak, amiktől az Ukránok fényévekre vannak. Mint mi az euró kritériumaitól."
A kérdező bevándorlásra gondolt, nem új EU tagfelvételre.
2015. nov. 22. 16:04
5/10 anonim válasza:
Sry, én kérek magamra piros kezet.:)
Az oroszokról annyit hogy tele van velük az EU. Londonban nem tudtam úgy étterembe menni hogy orosz akcentussal kérdezzen a pincérnő. Egyik legmagasabb a kivándorlási vágy (magasabb mint nálunk) és el is hagyják az országot a jobb élet reményében. (igen, a mocskos, libsi, állandóan hanyatló nyugat-európába)
2015. nov. 22. 16:16
6/10 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz kérdező. De nézz utána hány Orosz vesz nálunk letelepedési államkötvényt, de megsúgom elég sokan.
2015. nov. 22. 17:16
7/10 anonim válasza:
5-ös azok valószínűleg baltiak voltak és nem oroszok...
2015. nov. 22. 17:26
8/10 anonim válasza:
A baltiak mi voltunk.:)
Oroszok voltak.
2015. nov. 22. 18:48
9/10 anonim válasza:
Hát akiket Oroszokat a környékünkön látni - Hévíz - nem úgy néznek ki mint akik azért jöttek ide mert kevés volt a pénzük. :D
Amúgy párral elbeszélgettem már, de azt mondják a közemberek élete sem olyan szörnyű mint ahogy a média beállítja az Oroszországi életet.
2015. nov. 22. 23:30
10/10 anonim válasza:
Nekem volt pár orosz munkatársam. Ők mesélték hogy kb két részből áll az ország: Moszkva és nem Moszkva. (kb mint nálunk) Moszkva legalább ötször drágább mint a többi régió és 10szer mint az Uralon túl. Az egy más világ, inkább Kínához hasonlít, olyasfajta szegénységgel, amit mi egy napig nem bírnánk ki, amíg Moszkva Nyugat-Európai város, sugárutakkal, luxusautókkal, és valódi középréteggel, egész normális fizetésekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!