Miért van az, hogy az oroszok aratják le a babérokat Szíriában, miközben az Amerikaiak érdeme, hogy bomlik az ISIS?!
Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 17:46
1/13 anonim válasza:
Mindnyájunk közös érdeme és az Anynimousé is, hogy bomlik az ISIS. Még aki ide írt annak is. Itt növeltük együtt a társadalmi feszültséget mely közvetlenül a politikusokra annyi társadalmi nyomást helyezett, hogy az oroszok + NÁTÓ együtt eltiporja az ISIS-t !
2/13 Jeffrey Spender válasza:
Hogy lenne az amerikaiak érdeme, hogy bomlik az ISIS ?
3/13 Dymo válasza:
Ja, mert az USA bombázza éjjel-nappal :D
4/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az oroszok aratják le a babérokat. De azt sem gondolom, hogy az utóbbi hetek sikerei az amerikaiak érdeme, szerintem elsősorban a kurdoké.
5/13 Salamon Bálint válasza:
Sikert a kurdok aratnak. Bomlik az ISIS?
6/13 anonim válasza:
Amerikának inkább az az "érdeme", hogy létrejött az ISIS, amit azóta is pénzelnek, támogatnak. Egyébként összesen kb. 40 állam támogatja az ISIS-t, a G20-ak közül is jó néhány.
7/13 anonim válasza:
Gratulálok hogy sikeresen beszoptad Putyin propagandáját.
8/13 anonim válasza:
Mert neked kellene hinnem? Neked még neved sincs, Putyinnak legalább van. És inkább hiszek neki, mint Obamának, meg Kerynek.
9/13 Jeffrey Spender válasza:
Neki is van neve, Herodesthemoron néven provokál, a 41%-ról, a személyeskedő stílusáról, a veszett tagadásáról és a primitív tőmondatos válaszairól lehet ismerni.
Nem értem, hogy mit akar itt ezzel a viselkedésével.
10/13 anonim válasza:
Nem nyert, és a privátban zaklatást most fejezted be, szélsőjobber agyhalott. Tudom hogy a valósággal hadilábon álltok, így nem akarok mást mint egy jót röhögni a baromságaitokon. Szopjátok csak Putyin farkát és hazudozzatok továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!