Békés vallásnak nevezhető e még az iszlám?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 20:41
242/265 anonim válasza:
Ezekről tudtuk eddig is, hogy primitív idióták.
Ám azok is idióták (mint a kérdező) akik azt hiszik, hogy ez vallási tényezők miatt van így nem pedig szociális és kulturális tényezők miatt.
243/265 A kérdező kommentje:
Ha az iszlám országok ilyen primitív embertömegeket " termelnek ki" akkor abban a vallás is a hibás. Ez a csürhe pedig lassan elárassza Európát.
2016. jan. 7. 19:57
244/265 anonim válasza:
Részben hibásak az igaz. Mert nem ismertették meg az emberekkel eléggé az Iszlámot.
Szudánban is ha elfognak egy terroristát akkor miután lecsukták muszlim hitoktatókkal kell elbeszélgessenek.
Érdekes, hogy ezek nagy része ezután már nem nagyon lesz terrorista...
245/265 A kérdező kommentje:
Európa azonban nagyon jól megismerte az iszlámot. Ha egyszer az európai néptömegek fellázadnak akkor az iszlám hívők szaladhatnak vissza a hazájukba és vihetik magukkal a vallási fanatikus hittanáraikat is.
2016. jan. 7. 21:01
246/265 anonim válasza:
Egyik szemita vallás sem békés.
247/265 anonim válasza:
Sem Lauderéket, sem Mohammedéket nem támogatom. Ugyanolyan veszélyesek.
248/265 anonim válasza:
Igen. Boszniában sem ők követték el a népirtást.
Európában egyes-egyedül csak Albániában, Koszovóban és Boszniában ismerték meg az Iszlámot.
A többiek csak a migráns-cigány csürhéket ismerték meg.
249/265 anonim válasza:
Nem tudom,mindenestre én nem érzem annak.Többen is meggyőzően érveltek mellette,de attól tartok,minél gyakoribbak a muszlimok által elkövetett robbantások,merényletek,annál reménytelenebb a dolog. Lehet azzal érvelni,hogy a terroristák csak kis részét teszik ki a muszlimoknak,de ez egyre kevésbé meggyőző érvelés.Ráadásul végülis mi a célja a gyilkosságoknak, merényleteknek?Már úgy értem,hogy a félelemkeltésen kívül? Amúgy meg ez kétélű fegyver.A félelem és az ebből fakadó gyűlölet hatása kiszámíthatatlan.Nekem sokáig semmi bajom nem volt a muszlimokkal.Most sem tartok még ott,mint a kérdező,de már "közeledem".És egyre többen vannak így Európában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!