Németország honnan tudja, hogy ki diplomás a menekültek közül, és ki nem?
A menekültek több mint 90%-ának SEMMILYEN papírja nincs.
Bemondani/nyilatkozni meg én is tudok akármit.
Mégis hogyan igazolja valaki, hogy elvégzett valamilyen egyetemet/középiskolát? Az általános iskola még hagyján, de ha valaki diplomásnak vallja magát, az mégis hogy a francba igazolja, ha még személyije sincs és illegálisan ment Németországba?
Most tényleg elhiszik, ha valaki azt nyilatkozza, hogy egyetemet végzett?
Most aki orvosnak hazudja magát, azt odaállítják a műtőasztalhoz, aztán ha nem hal meg a beteg, akkor elhiszik, vagy mi?
"Egyszerű. Megkérdezik tőlük. A szakembernek elég pár mondat, hogy megítélje ért-e hozzá egy ember vagy sem"
Aha...benyalok neked pár orvostudományi szöveget, gyógyszerneveket, gyógyítási módokat. A szakértő elhiszi, hogy értek hozzá. Akkor orvos vagyok?
""Egyszerű. Megkérdezik tőlük. A szakembernek elég pár mondat, hogy megítélje ért-e hozzá egy ember vagy sem"
Aha...benyalok neked pár orvostudományi szöveget, gyógyszerneveket, gyógyítási módokat. A szakértő elhiszi, hogy értek hozzá. Akkor orvos vagyok?"
Ha bármit kérdeznek és te megmondod a választ, akkor igen.
'A szakértő elhiszi, hogy értek hozzá. Akkor orvos vagyok?'
Akkor az.
"Ha bármit kérdeznek és te megmondod a választ, akkor igen."
Hát akkor én is orvos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!