Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Milyen diplomas munka keresett...

Milyen diplomas munka keresett nemetorszagba?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy orvos,mèrnök,informatikus keresett

Én mindenkepp kint szeretnek dolgozni.

Ami érdekelne az gazdasagtudomany( kermark/ penzugy)

Vagy pedig nemzetközi tanulmanyok.

Melyikkel milyen eselyem van nemetorszagba?

Tapasztalt/ jartas emberek irjanak !!

Koszonom szepen

2012. nov. 3. 01:58
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem nagyjából akkor van ott esélyed, ha ott végzed az egyetemet. Mivel nem csak a közgazdasági és filozófiai elméletet kell megtanulni, hanem a gyakorlatot is. És nem sok hasznát veszed kint annak, hogy a képzésedben KSH adatok előkotrását tanulod meg
2012. nov. 3. 03:14
 2/3 anonim ***** válasza:

"És nem sok hasznát veszed kint annak, hogy a képzésedben KSH adatok előkotrását tanulod meg"

Csak én nem értem, hogy miről beszélsz?

2012. nov. 3. 06:53
 3/3 anonim ***** válasza:
arról hogy semmi értelme magyar szabványt, magyar adatbázist, magyar terminológiát magyar jogot stb tanulni, mert Németországban nem sok hasznát veszed, tehát a magyar egyetemi képzés kizárólag a magyarországi munkavégzés lehetőségét teremti meg azáltal, hogy ezeket tartalmazza, a németet meg nem.
2012. nov. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!