Milyen diplomas munka keresett nemetorszagba?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy orvos,mèrnök,informatikus keresett
Én mindenkepp kint szeretnek dolgozni.
Ami érdekelne az gazdasagtudomany( kermark/ penzugy)
Vagy pedig nemzetközi tanulmanyok.
Melyikkel milyen eselyem van nemetorszagba?
Tapasztalt/ jartas emberek irjanak !!
Koszonom szepen
2012. nov. 3. 01:58
1/3 anonim válasza:
szerintem nagyjából akkor van ott esélyed, ha ott végzed az egyetemet. Mivel nem csak a közgazdasági és filozófiai elméletet kell megtanulni, hanem a gyakorlatot is. És nem sok hasznát veszed kint annak, hogy a képzésedben KSH adatok előkotrását tanulod meg
2/3 anonim válasza:
"És nem sok hasznát veszed kint annak, hogy a képzésedben KSH adatok előkotrását tanulod meg"
Csak én nem értem, hogy miről beszélsz?
3/3 anonim válasza:
arról hogy semmi értelme magyar szabványt, magyar adatbázist, magyar terminológiát magyar jogot stb tanulni, mert Németországban nem sok hasznát veszed, tehát a magyar egyetemi képzés kizárólag a magyarországi munkavégzés lehetőségét teremti meg azáltal, hogy ezeket tartalmazza, a németet meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!