Megkezdődik a migráncsok kitoloncolása. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
A libbant politikusok megkérik őket szépen hogy menjenek haza?2015. okt. 31. 09:30
1/17 anonim válasza:
Értem én a provokatív kérdésed, mert tudom hogy tudod hogy nem megkérés lesz. Hanem megkapják a papírt és rendőri-katonai felügyelet mellett felrakják őket a repülőre és viszont látás. Csak a repülőgép célját még nem tudjuk, de ha Magyarország akkor meg innen kitoloncolás és irány arra ahonnan jöttek...vagy éppen Szerbiába vissza küldjük őket.
2/17 anonim válasza:
Koszonjuk szepen a napi idiota bevandorlos kerdesedet.
3/17 anonim válasza:
"Mit jelent ez?" Azt hogy haza küldik őket, vagy legalábbis megpróbálják. (Azt hittem ez érthető még annak is akinek csak 8 általánosa van...)
4/17 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy úgy ki lesznek vágva, hogy a lábuk sem éri a földet.
5/17 anonim válasza:
Németország visszaküldi őket Ausztriába, Ausztria pedig Magyarországra?
6/17 anonim válasza:
Meg volt a mai gyűlölködő fröcsögés.
Most már boldog vagy?
7/17 anonim válasza:
Az hogy részben most bukik ki, hogy mekkora felelőtlenség volt a hisztérikus muszlimokat ide csődíteni.
Öngyilkosságok, és bűncselekmények sorozata kíséri a kitoloncolásokat.
8/17 anonim válasza:
#7 Amit nyilván forrással is alá tudsz támasztani, nem a seggedből rántod elő mint a nácik szokták.
9/17 anonim válasza:
ma 11:27
Volt az az eritreai gyökérarc, akit a svédek ki akartak toloncolni, és az IKEA-ban legyilkolt valami idősebb nőt, meg a fiát.
Most ítélték a napokban életfogytiglanra.
A mérleg:
- 2 halott svéd állampolgár
- egy hülyegyerek, akit 20-30 évig eltartanak a böriben a legyilkolt svédek adójából
10/17 A kérdező kommentje:
"Koszonjuk szepen a napi idiota bevandorlos kerdesedet."
Százalékod megmutatja mennyit érsz.
2015. okt. 31. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!