Szerintetek most a van Gaal érával megkezdődik a Manchester United felfelé ívelése, ismét visszatérhet az aranykorszak?
cs.
régen úgy kb 2010 ben mu szurkolo voltam amikor megnyerték bl-t aszt szarok lettek és jo volt a real akkor annak szurkoltam ,de a barca megverte öket és inkább ők teccettek de a bayern után egyértelmű hogy ők voltak a jobbak csak most a realnak szurkolok mert elverte nagyon a bayernt szerintetek megin nagyon erös lesz az mu mert akor nekik szurkolok megin?
igen, vmi elkezdődik, de ez nem egyik pillanatról a másikra fog megtörténni. Igazolni kell, méghozzá nagyon jó játékosokat.
Schaw érkezése jó húzás volt, nagy tehetség
Herrera már nem annyira volt jó, árba nagyon sok volt és nála vehettek volna sokkal jobb játékost pl: Fabregast !!
Én személy szerint ezeket igazolnám le és ezeket küldeném el.
Ők mehetnének :
De Gea
Rafael
Hernandez
Nani
Young
Kagawa
Valencia
Jöhetnek :
Di Maria
Lloris
Blind
Strootman
Vlaar
Griezmann
Hamsík
Neked úgyis mindegy, mivel divatdrukker vagy, annak szurkolsz akinek épp jól megy.
Inkább legyen valami becsületed és tarts ki egy csapat mellett, mint az igazi szurkolók, addig csak divatmajom leszel.
Mellesleg, a helyes szó a tetszettek...
kedves első...
Nem a játékosok nagy nevűsége/egyéni képessége teszi a csapatot,hanem a csapatmunka. Nézd csak meg az Atlético Madrid-ot...
De ha a játékosok képességét is nézzük, miért mehetne el De Gea? Fiatal,tehetséges kapus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!