Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban ezzel a menekül...

Németországban ezzel a menekültkérdéssel kapcsolatban két véglet létezik?

Figyelt kérdés

[link]

Van a Flüchtlinge willkommen/Refugees Welcome csoporton, akik nagyon szélsőségesen idegenbarátok.

Meg, vannak az ellenpárjaik, akik felgyújtják a menekülteknek szánt épületeket.A múltkor kiderült, hogy egy tűzoltó gyújtotta fel a legutóbbit.

Magyarországon is van két ellentétes csoport.De, itt nincsenek gyújtogatások, meg nem szúrnak meg senkit azért, mert a menekülteket támogatja.

Itt csak verbálisan folyik a "harc", meg persze, az interneten.

2015. okt. 18. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Németországot felejtsd el. Pár évig még lehet kijárni euro-ért dolgozni, utána már vége a bulinak, elveszett ország.
2015. okt. 18. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Èn németországban lakom, de azért ez nem ilyen ellentétes.

Németroszágot úgy ismertem meg, hogy itt az átlag ember iszonyatosan elfogadó. itt mindenki mindenkivel békességben él, és mindenki mindekivel barátkozik.

De sajnos még mindig vannak a neonácik, akik mindenki ellen vannak. Ezek gyujtogatnak és probálják megakadályozni a letelepedéseket.

"nagyon szélsőségesen idegenbarátok" ezt így nem mondanám, itt 10 emberböl 1 ellene van, 4 tartozkodik és 5 nem támogatja de ha már itt vannak emberségböl segít.

A németek azt vallják, hogy ha valaki bajban van vagy segítségre szorul akkor segítsünk neki.

Pont tegnap este voltam egy partin ahol eg nö arról számolt be hogy ö a falunkba érkezett menekülteknek ad német tanfolyamot, és hogy egytöl egyig mind ott vannak, és elég gyorsan haladnak az anyaggal, mind alig várja már, hogy dolgozhasson.

Magyaroszágon szerintem nagyon kicsi az elfogadás, de ha bele gondolsz Mo-n azt sem fogadják el hogy a korlátozott, beteg embereket házakba költöztessék ki és ne otthonokba éljenek. Mindig tiltakoznak ellenük, pedig az egy településnek plussz munkát is hoz.

2015. okt. 18. 13:04
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

"itt mindenki mindenkivel békességben él, és mindenki mindekivel barátkozik."

Hol élsz? Rózsaszín ködön keresztül látod a világot? Jézus mária....

Németországban az echte németek annyira lenézik a kelet-európait és más bevándorlót, hogy ha tehetik szóba sem állnak velük, nem is fognak kezet egy bevándorlóval, azok csak melórobotok.

2015. okt. 18. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

"Hol élsz? Rózsaszín ködön keresztül látod a világot? Jézus mária....

Németországban az echte németek annyira lenézik a kelet-európait és más bevándorlót, hogy ha tehetik szóba sem állnak velük, nem is fognak kezet egy bevándorlóval, azok csak melórobotok."

Igen, majd te Magyarországról biztos jobban megmondod, hogy ő mit tapasztal Németországban, mint ő maga, aki ottvan és megéli. :D

2015. okt. 18. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
#4 Voltam már én is kint, te ostoba majom
2015. okt. 18. 13:40
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

"#4 Voltam már én is kint, te ostoba majom"

Képzeld, voltam én is 9 hónapot és nem tapasztaltam, hogy a németek fel akarnak akasztani engem, mert kelet-európai vagyok. Mindegyikük kedves volt, csak páran nem, de nekik alapból olyan volt a természetük mindenkivel.

Csak kezd már rohadtul elegem lenni ebből az igazmagyar propagandából, hogy Nyugat-Európában ostorral verik a magyarokat és éheztetik őket, ezért maradjon mindenki itthon és rettegjen kimenni egy kis pénzt keresni.

2015. okt. 18. 13:45
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
micsoda szép liberális monológot olvashattunk.
2015. okt. 18. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:

"micsoda szép liberális monológot olvashattunk."

Ennyit tudsz? Liberálisozni?

2015. okt. 18. 13:49
 9/12 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy ezt most magadra e vetted 53%-os, de nem neked szólt.

kicsit olvass vissza, és ha tisztában vagy a liberalizmus fogalmával, akkor tudok kinek szántam.

2015. okt. 18. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Én több mint 10éve élek Németországban.Elfogadnak ha dolgozol és úgy viselkedsz mint ők.Mint mindenki.

A migràcsok bandàznak,hangoskodnak,problémâsok pont úgy mint a nem európai màr ott lévők.Azt tudni kell hogy itt kőkemény cenzúra működik.Nyomtatásba nem kerülhet semmi ami rendszerkritikus.Max a neten találsz ilyesmit.

Vigyorognak ha mutatsz nekik egy hit@leres mém et és az àtlagember esze a helyén van én úgy làtom.

2015. okt. 18. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!