Izrael szerinted is negyvenes éveket idéz?
Ahogy én látom nincs kényszermunka, nincsenek olyan törvények, hogy a a palesztinok max x számban képviseltethetik magukat a médiában stb, szóval nem igazán
20%os palesztin kisebbség van Izraelben, németországban kevesebb volt de az már elég volt ahhoz, hogy munkatáborokat hozzanak létre, a kettő dolog össze nem hasonlítható
Mondtam hogy egy párhuzam a kérdés mivel ha mi kerítésépítésünk negyvenes évek akkor a faji alapon rendezett társadalom meg a katonák az utcasarkon mik ha nem negyvenes évek többszöröse mint nállunk [link]
Szerintem jobban idéz negyvenes éveket mint a mi kerítésünk meg az hogy vonattal utaztatjuk őket ingyen.
Kedves előző, vitatkozó!
Nem lehet, hogy te is cionista vagy?
En nem ismerem az "elozot", de ha cionista, akkor mi van?
A cionizmus a zsidok visszatertet akarja oseik foldjere Izraelbe, es ugyanakkor biztositani a szabadsagjogokat a KISEBBSEGEKNEK IS, vagyis az araboknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!