Vonáék és ifjú szimpatizánsaik pezsgőt bonthatnak? Izrael helyén egyre valószínűbb, hogy egy huszadik nagy-formátumú arab ország lesz?
(a kérdést nem provokatívnak szánom, csak kíváncsi vagyok egy jelentős közösség véleményére, nézőpontjára, légyszíves ne töröljétek, tudom, hogy tabu-téma, de akkor is érdekelne, hogy mások hogyan vélekednek)
Ugyebár egy erősen iszlám többségű Európában - ami a születési arányszámok tekintetében várható - nem lesz esélye Izrael-párti embereknek kormányra kerülni. Előbb utóbb minden európai országnak Izrael-ellenes vezetősége lesz.
Az USÁban is egyre kevesebben állnak Izrael mellett, a fiatalok többsége nem támogatja, csak a felnőttek meg az öregek. Ráadásul ott is jelen vannak a muszlimok nagyon magas szaporulattal, borítékolhatjuk, hogy többségben lesznek előbb vagy utóbb.
Izraelnek így nem maradnak jelentős szövetségesei és az arab országok Iránnal karöltve fogják magukat és lerohanják, hiszen a mai napig nem ismerik el...
Ha megnézzük az arányokat Dávid és Góliát harca, az izraelieknek esélyük sincs, akármennyire kötődnek ahhoz a földhöz... A nagy-formátumú, gazdag kultúrájú muszlimok végül eltörlik az egyetlen országot ahol izraelita többség van.
Anti-cionisták! Örvendtek, hogy imátok meghallgattatott és már lefolyóban vannak azok a változások, amelyeknek hála beteljesül, amit szeretnétek?
Ha úgy alakulna, hogy megéritek - a tizenéveseknek jó az esélyük - mikor Tel-Aviv arab város lesz, vagy porig rombolják és békés, fejlett, arab városka lesz a helyén, hogyan, miként ünnepeltek majd?
3. OK, lehet, de nem az volt a kérdés, hogy hogyan fog lezajlani a bukás... :)
4. Milyen Iszlám Állam?
Itt most a normális iszlám országokról beszélek, amik nem ismerik el Izraelt, az arab országokról. Addigra Oroszország és Irán rég kicsinálják az IÁt.
5. Bár úgy lenne, de a születési arányok mást mondanak [link]
"4. Milyen Iszlám Állam?"
Lényegtelen, hogy milyen néven fog futni az az iszlám állam. Iszlám Állam, Irak, Palesztina, Perzsia, Oszmán Birodalom... egyre megy ebből a szempontból. Cseberből vederbe.
"a kérdést nem provokatívnak szánom"
"Anti-cionisták! Örvendtek, hogy imátok meghallgattatott és már lefolyóban vannak azok a változások, amelyeknek hála beteljesül, amit szeretnétek?"
nálad a cinizmus nem számít provokációnak?
miért nem lepődök meg rajta, hogy egy tényleges válasz sem született...
7 Kicsit összezavarodtam. Miért is futna ott Palesztina vagy Irak néven az IÁ? :)
8 Meg fog az állni előbb utóbb
9 bocs ha megsértettem, ettől függetlenül még válaszolhatott volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!