Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A "telepesek" disznóhúst...

A "telepesek" disznóhúst raknak a palesztin holttestre. Ti mit szóltok?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=dNQM7KGz4x8

A videó címe magyarul:

"A telepesek sertéshúst tesznek fel a mártír Mohammed Jabarinak testére Hebronban"

Ez nem az első eset:

[link]

Izraelben van egy olyan törvény, hogy aki "terrorista" gyanús (magyarán a kődobáló kisgyerekek is) azt ott helyben "semlegesíthetik" (magyarán agyonlőhetik).

Így ha valakire azt mondják, hogy semlegesített terrorista az majdnem mindig csak egy egyszerű tüntető volt...

2015. okt. 11. 19:41
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:

Még mielőtt még bárki azt hinné, hogy én vagyok itt a megtestesült démon azoknak elmondom, hogy:

Anticionizmus ≠ Antiszemitizmus

2015. okt. 11. 19:50
 2/43 A kérdező kommentje:

Amúgy az #1 válasz marhaság. Milyen cigány?

Én inkább úgy mondanám, hogy izraeli gyilkol palesztint.

[link]

2015. okt. 11. 20:13
 3/43 anonim ***** válasza:
13%
Aki terrorista az meg is érdemli! A muszlim palesztinok meg fejeket vagdosnak, vagyis vagdosnának mint az ISIS, csak az izraeli hadsereg kordában tartja őket.
2015. okt. 11. 20:34
 4/43 A kérdező kommentje:

"Aki terrorista az meg is érdemli!"

Aki tényleg terrorista az meg. De ezeknek az állítólagos terrristáknak legnagyobb része civil.

"A muszlim palesztinok meg fejeket vagdosnak, vagyis vagdosnának mint az ISIS, csak az izraeli hadsereg kordában tartja őket."

Ha a civilek lebombázását, óvodák rakétázását és gyerekek megölését kordában tartásnak nevezed, akkor nincs túl pozitív véleményem rólad.

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=3JaTjSKjJe0

2015. okt. 11. 20:57
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

"- Hitler úr, önnek mi a véleménye az izraeli-palesztin konfliktusról?

- Lássuk csak, egy rakás zsidó és cigány gyilkolja egymást. Én már csak egy teát kérek!"

Hitler ugyanolyan muszlim-barát volt, mint Vona...

a kérdés egyébként egyértelműen alig burkolt anti-cionista propaganda

természetesen minden normális ember elítéli, kíváncsiságból nem tenne fel senki ilyen "kérdést", itt az a lényeg, hogy elénk tárj egy szélsőséges esetet, hogy egy bizonyos nemzet ellen hangolj minket

én egyedül arra lennék kíváncsi, hogyha beteljesülne a legvadabb álmod és Izrael mondjuk csődbe menne, (ettől elég messze van de most csak elméletileg nézzük) kénytelen lenne feloldani a blokádot, Palesztinát megtömnének fegyverekkel, a zsidók pedig menekülni kényszerülnének tízezredjére is a történelem során, mennyivel lenne jobb az életed?

Mostantól csak az arab öl arabot - néhány évenként annyit, mint Izrael az egész fennállása alatt - de az ugyebár rendben van mert nekik szabad és a kis lelked nyugodt lesz?

2015. okt. 11. 22:47
 6/43 anonim ***** válasza:

"Még mielőtt még bárki azt hinné, hogy én vagyok itt a megtestesült démon azoknak elmondom, hogy:

Anticionizmus ≠ Antiszemitizmus"

akkor a Magyarország létezését ellenző sem magyarellenes, ugye?

ha valaki nem utálja a magyarokat, csak azokat a magyarokat, akik szeretik Magyarországot és támogatják a fennállását, az nem magyarellenes kicsit sem

2015. okt. 11. 22:50
 7/43 anonim ***** válasza:
68%
Mit jelent, ha disznóhúst raknak a holttestre? Miért baj hogy rátesznek egy hullára valamit?
2015. okt. 12. 00:55
 8/43 anonim ***** válasza:
82%

Ekkora baromsagot!

1. A vallasos zsido szamara a diszno tisztatalan, nem erintheti.

2. Ennek kovetkezteben Izraelben 1 kibuc kivetelevel nincs disznotartas.

3. A telepesek nagy resze vallasos.

Vagyis nem csak ok nem ernenek hozza disznohoz, de nincs is diszno szinte egesz Izraelben.

2015. okt. 12. 07:30
 9/43 anonim ***** válasza:
72%

Ha a palesztinok végre ránéznének egy kicsit a történelemre, megnéznék, hogy milyen mozgalmaknak, milyen eszközökkel sikerült elérni a céljaikat, akkor egyrészről én is azt tudnám nekik mondani, hogy hajrá fiúk, másrészről sikerülne is elérniük valamit.

Elég lenne elolvasni Gandhi és Mandela wikipédia oldalát. Egyiküknek sem úgy sikerült a katonailag és hírszerzési szempontból többszörös fölényben lévő kormányzattal szemben érvényesíteni követeléseiket, hogy gyerekeket meg terhes nőket késeltek meg, aztán sipákoltak, ha lelőtték a merénylőiket. Oké, az IDF-nek is vannak túlkapásai, kétségtelen. De ez senkit nem fog érdekelni, amíg minden konfliktus úgy kezdődik, hogy átmennek a falon elrabolni, meggyilkolni járókelőket. Van realitása annak, hogy Izrael el fog tűnni? Már 3-szor megpróbálták, mind a 3 alkalommal Izrael gyengébb volt, mint most, és ők erősebbek voltak, mint most. Fel kéne fogni, hogy nem fog így menni a dolog, megint az lesz a vége, hogy hülyére verik őket, aztán lehet meglepődni meg sipákolni, hogy a k ö csög zsidók nem hagyták magukat kiirtani.

2015. okt. 12. 11:47
 10/43 anonim ***** válasza:
Amit az előttem szóló mondott, az tény. De semmiképpen nem ok a (viszont)ölésre. Ez mindössze ugyanarra, ha nem alacsonyabb szintre viszi őket, amelyet kárhoztatnak. A tiszteletre méltó erős mindig nagyvonalú. Szeretnékm itt is ennek nyomát látni.
2015. okt. 12. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!