Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A "telepesek" disznóhúst...

A "telepesek" disznóhúst raknak a palesztin holttestre. Ti mit szóltok?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=dNQM7KGz4x8

A videó címe magyarul:

"A telepesek sertéshúst tesznek fel a mártír Mohammed Jabarinak testére Hebronban"

Ez nem az első eset:

[link]

Izraelben van egy olyan törvény, hogy aki "terrorista" gyanús (magyarán a kődobáló kisgyerekek is) azt ott helyben "semlegesíthetik" (magyarán agyonlőhetik).

Így ha valakire azt mondják, hogy semlegesített terrorista az majdnem mindig csak egy egyszerű tüntető volt...

2015. okt. 11. 19:41
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

ma 21:35

Ismétlem:

A kérdés ez volt:

"A "telepesek" disznóhúst raknak a palesztin holttestre. Ti mit szóltok?"

Erre az egyetlen lehetséges válasz:

Itt, Magyarországon azokkal a disznóságokkal foglalkozz, amiket itt Magyarországon követtek el Ti, azzal, hogy megfelelõen megbüntetik e azt a gazembert, aki disznólábat tett az ÁRTATLANUL MEGGYILKOLT emberekre emlékeztetõ cipõkbe,

ne pedig azzal, hogy mi történik innen háromezer kilóméterre egy GYILKOSSAL.!

NE OFFOLJ!

Offjaidra - utoljára - csak néhány megjegyzés:

"Mert én ugyan nem."

Miegint hazudsz: aki ennyi hazug és gyûlölködõ fröcsögést képes összeírni, az nyilván nem marad meg a szavaknál.

"Nem vagyok óvodás."

Megint hazudsz. Amit összeírkáltál, pont azt bizonyítja, hogy DE.

Pl, ha kinõttél volna, nem adnál olyn linkeket, melöyekrõl az egész világ tudja, hogy fizetett, hazug propagandaoldalak.

Az ilyenrw kultúrember rá se kattint, így nekem hiába teszed oda.

A legközelebbi offjaidat egyáltalán nem fogom elolvasni, egyszerûen megnyomom a "modrátor figyelmébe" gombot, mert válaszod "provokatív, csak veszekedni akarsz", "rasszista" is meg "eyéb szempontból problémás". És küldök egy kísérõ mailt közölve, hogy ez a válaszoló a kérdéssel egyáltalán ne foglalkozik, a gyk -t kizárólag gyûlölködésének kifejtésére, uszításra használja.

Pá, kedves rasszista, gyûlölködõ, hazug uszíitó barátom.

2015. okt. 19. 22:43
 42/43 anonim ***** válasza:

Erre meg az egyetlen válasz:

Nem követtem el semmit az ártatlan Dunába lőtt zsidók emlékművével akármennyire is ócsárolsz engem.

És háromezer kilométerrel távolabb nem csak egy gyilkossal csináltak ilyet, hanem ez mindennapos eset, még a nem gyilkosokkal szemben is.

"Miegint hazudsz: aki ennyi hazug és gyûlölködõ fröcsögést képes összeírni, az nyilván nem marad meg a szavaknál."

Mikor mondtam, hogy jogos bárkit is megölni független, hogy zsidó, arab, magyar, örmény vagy akármi?

Mikor mondtam, hogy meg kell ölni a zsidókat csak azért, mert zsidók?

"Megint hazudsz. Amit összeírkáltál, pont azt bizonyítja, hogy DE.

Pl, ha kinõttél volna, nem adnál olyn linkeket, melöyekrõl az egész világ tudja, hogy fizetett, hazug propagandaoldalak.

Az ilyenrw kultúrember rá se kattint, így nekem hiába teszed oda."

Rá sem kattintottál, de tudod, hogy fizetett és hazug propaganda oldalak. Irigylem a látnoki képességedet. Egész világ? Az USA-n és Izraelen kívül is létezik világ...

"A legközelebbi offjaidat egyáltalán nem fogom elolvasni, egyszerûen megnyomom a "modrátor figyelmébe" gombot, mert válaszod "provokatív, csak veszekedni akarsz", "rasszista" is meg "eyéb szempontból problémás". És küldök egy kísérõ mailt közölve, hogy ez a válaszoló a kérdéssel egyáltalán ne foglalkozik, a gyk -t kizárólag gyûlölködésének kifejtésére, uszításra használja."

Nem gyűlölök senkit.

Albert Harbort írta: hogyha az emberek ismernék egymást senkit sem istenítenének vagy gyűlölnének.

Neked meg köszönöm, hogy megosztottad a gondolataidat velem, ezért hálás vagyok.

"Pá, kedves rasszista, gyûlölködõ, hazug uszíitó barátom."

Shalom aleichem! Kedves testvérem, tudd, hogy én nem utállak téged.

2015. okt. 19. 23:42
 43/43 anonim ***** válasza:

"Rá sem kattintottál, de tudod, hogy fizetett és hazug propaganda oldalak."

Nincsenek régi viccek, csak öreg emberek. Egy újszülöttnek minden vicc új.

Ebbõl (is) lászik, h hazudtad, h "Nem vagyok óvodás."

Ha igaz lenne, Te is tudnád évek óta, már azóta, amikor még én is rákattintottm néhányszor. MInthogy sose változott, hát jó ideje feleslegesnek tartom a kattintást, tudom, mit találhatnék, azt is, h annyi köze van a valósághoz, mint rég, vagyis, mint elefántnak az egérhez.

2015. okt. 20. 02:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!