Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hülye vagyok, hogy az az...

Hülye vagyok, hogy az az életcélom, hogy "megmentsem" Németországot, és újra a világ élvonalába tartozzon?

Figyelt kérdés
nagyon-nagyon szeretem Németországot, és szeretném még sokkal-sokkal jobb hellyé tenni:$:D
2010. márc. 15. 00:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Úgy tűnik Németország már igen nagy szarban lehet. xD
2010. márc. 15. 04:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Voltál már valaha Németországban? Mit akarsz azon megmenteni? Egy jóléti állam. Akkora autóval jár az utolsó suttyó diák is mint az állat.
2010. márc. 15. 07:11
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
igen, az vagy... ez kb olyan, mintha a lenne egy éhező családod, de te minden pénzed mégis a szomszéd család jólétére fordítanád, mert ők jobban tetszenek, mint a sajátod....
2010. márc. 15. 08:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Lajcsika, nem megmondta a doktor bácsi, hogy előbb a gyógyszer, aztán a net?
2010. márc. 15. 09:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Mi az? Álmodban megjelent Hitler és azt mondta: "Kelj fel fiam, és vezesd Németországot!"
2010. márc. 15. 10:00
 16/21 anonim ***** válasza:

Németországot nem kell semmitől megmenteni. A világ élvonalába tartozik -azt hiszem, hogy 2. vagy 3. a gazdasági ranglétrán. FAIL.

Keress másik államot...

2010. márc. 15. 11:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Gyűjtést szerveztek szegény éhező németek megsegítésére?

Igen, nálunk jóléti társadalom ez dícséretes, hogy a szegényekre is gondoltok. :D

2010. márc. 15. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Lehet Palesztina környéken kellene próbálkoznod, nekik szükségük lehet a "megmentésedre"....
2010. márc. 15. 12:20
 19/21 anonim ***** válasza:

"nagyon-nagyon szeretem Németországot, és szeretném még sokkal-sokkal jobb hellyé tenni"

Már csak a németeket kell meggyőznöd arról, hogy te tudod, hogy lenne Németország jobb hely, és pont te tudod azzá tenni. Ha meggyőzted őket, hozzá is kezdhetsz.

2010. márc. 15. 16:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy hülye. Ott van a sok Kína meg India-mániás, és azok olyan kultúrát kedvelnek, ami egyáltalán nem hasonlít a mi kultúránkhoz. A magyarok mindig kiálltak a németek mellett: lásd I. és II. világháború. És igenis van mitől megmenteni Németországot, mert sajnos egyre lejjebb kerül a ranglistán:

1.a lakossága egyre inkább fogy, és olyan országok előzték meg lakosság szempontjából, mint Vietnam, Fülöp szigetek, Mexikó.

Ha így folytatódik, megelőzi pár éven belül Egyiptom és Etiópia is.

2.Németország tekintélye a két világháború után nagyon megcsappant, ezért sokáig kiközösítették a nemzetközi politikából.

3.A mai napig korlátozzák a hadseregét.

4. 2009-ig az egész világon legtöbbet termelő ország volt, ha úgy tetszik legnagyobb exportőr- ekkor előzte meg Kína. Ha lépést akarnak velük tartani, akkor 1 német polgárnak úgy kellene termelni, mint 19 kínainak.

De továbbra sem feledhetjük el, hogy a mai napig ez az ország nagyon fontos tényező a világ színpadán, és lehet, hogy állampolgárai jólétben élnek, de Németország egyre kissebb és kissebb lesz, summa summarum: van mit rajta menteni. Hajrá

2010. márc. 17. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!