Hülye vagyok, hogy az az életcélom, hogy "megmentsem" Németországot, és újra a világ élvonalába tartozzon?
Németországot nem kell semmitől megmenteni. A világ élvonalába tartozik -azt hiszem, hogy 2. vagy 3. a gazdasági ranglétrán. FAIL.
Keress másik államot...
Gyűjtést szerveztek szegény éhező németek megsegítésére?
Igen, nálunk jóléti társadalom ez dícséretes, hogy a szegényekre is gondoltok. :D
"nagyon-nagyon szeretem Németországot, és szeretném még sokkal-sokkal jobb hellyé tenni"
Már csak a németeket kell meggyőznöd arról, hogy te tudod, hogy lenne Németország jobb hely, és pont te tudod azzá tenni. Ha meggyőzted őket, hozzá is kezdhetsz.
Szerintem nem vagy hülye. Ott van a sok Kína meg India-mániás, és azok olyan kultúrát kedvelnek, ami egyáltalán nem hasonlít a mi kultúránkhoz. A magyarok mindig kiálltak a németek mellett: lásd I. és II. világháború. És igenis van mitől megmenteni Németországot, mert sajnos egyre lejjebb kerül a ranglistán:
1.a lakossága egyre inkább fogy, és olyan országok előzték meg lakosság szempontjából, mint Vietnam, Fülöp szigetek, Mexikó.
Ha így folytatódik, megelőzi pár éven belül Egyiptom és Etiópia is.
2.Németország tekintélye a két világháború után nagyon megcsappant, ezért sokáig kiközösítették a nemzetközi politikából.
3.A mai napig korlátozzák a hadseregét.
4. 2009-ig az egész világon legtöbbet termelő ország volt, ha úgy tetszik legnagyobb exportőr- ekkor előzte meg Kína. Ha lépést akarnak velük tartani, akkor 1 német polgárnak úgy kellene termelni, mint 19 kínainak.
De továbbra sem feledhetjük el, hogy a mai napig ez az ország nagyon fontos tényező a világ színpadán, és lehet, hogy állampolgárai jólétben élnek, de Németország egyre kissebb és kissebb lesz, summa summarum: van mit rajta menteni. Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!