Szerintetek ez a PH-miniszter tényleg azt hiszi, hogy a világ nem tudja, mire megy ki a játék?
v=RyhuqthF2UM&feature=player_embedded
Forditás (az angol alapján):
Az izraeli telepeknek az 1967 jun. 4.-i határokra kell alapozódniok. Amikor azt mondjuk, hogy a telepeknek ezekre a határokra kell alapozódniok, Abu Mázen érti, mi értjük, mindenki tudja, hogy a nagyobb cél nem valosulhat meg egy menetben. Ha Izrael kivonul Jeruzsálemből, kilakoltatja a 650 000 telepest és lebontja a választó falat – mivé válik Izrael? Semmivé. (Szó szerint: ez Izrael vége)
Ki ideges, aggódó es haragos most? Natanyahu, Libermann es Obama. Ezek a szemétládák. Minek ebbe belemenni egyáltalán? Őrülnünk kell a látványnak, hogy Izrael aggódik. Ha megmondanánk. hogy el akarjuk törölni Izraelt, ugyan már, ez túlságosan nehéz. Nem politikus ilyent kimondani. Ne mondjátok ezeket a dolgokat a világnak. Tartsátok meg magatoknak. Én olyan (ENSZ) döntéseket akarok, amelyekbe mindenki bele tud egyezni.
Én azt mondom a világnak, a quartettnek és Amerikának: Igértetek, és most hazugságon kapattatok rajta.
A 2. mondat javitasa:
Abu Mázen érti, mi értjük, mindenki tudja, hogy a nagyobb cél
helyett:
Abu Mázen érti, mi értjük, mindannyian tudjuk, hogy a nagyobb cél
Tegyük fel, hogy meggyőzöl 3 magyart arról, hogy Izraelnek van igaza. Mit érsz el ezzel? Semmit. Ha aggódsz a hazádért, inkább vonulj be katonának.
Amúgy minden ország internetes fórumain nyomultok? Még pl. Japánban vagy Burundiban is?
Egy másik jó tanács, ha el akarsz igazodni a világban:
világ =/= Izrael
világ közvéleménye =/= Izrael és az USA közvéleménye.
Tehát ne hivatkozz könnyelműen "a világ"-ra, ugyanis Izraellel az USA-n kívül egy ország közvéleménye sem szimpatizál különösebben.
53 %-nak
Nem világos számomra, hogy a válaszaid hogy kapcsolódnak a kérdéshez.
20:51
Kérdés? Milyen kérdés?
"Én azt mondom a világnak, a quartettnek és Amerikának: Igértetek, és most hazugságon kapattatok rajta."
Ez kérdés volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!