Hülye vagyok, hogy az az életcélom, hogy "megmentsem" Németországot, és újra a világ élvonalába tartozzon?
Nagyon helyes!!!
Csak a domaint tévesztetted el. :)
"Igen, az vagy :) Mondjuk engem nem zavar, de akkor már megtehetsz egy szívességet, takarodj el az országból :)"
Érzitek ahogy végre egységbe kovácsolódunk? Hogy összefog a nemzet?
Te biztos 14-17 éves szkinhed rokker fiú lehetsz...
De légyszíves tedd meg, hogy eltakarodsz innen a pitsába és megmented!
Nagyon-nagyon szereti...
Igen, igen kérem! Hitler visszavág :D
Nem vagy nevetséges, dehogy. Csak valamit félreírtál... igen így van.
Igen az vagy.Azért, mert
1.Nem gondolod komolyan, h te egy személyként majd ki fogod tudni eszközölni a célodat, tehát vagy 14 év körüli vagy, vagy egyszerűen gyerekes gondolkodású, és vmi álomvilágban élsz.
2.Érdekes, h abban az országban, ahol nevelkedtél, és élsz, és ami a hazád, ott sokkal több "megmenteni" való lenne, de ááá kit is érdekel az már....Németország sokkal menőbb (neked).Talán nem egy kedves válasz, de igaza van annak, aki arra célzott, h a kkor mit keresel még itt.Ha annyira "nagyon-nagyon" szereted No.-t, akkor nem az lenne a logikus, h odaköltözöl?!
3.Gazdaságilag mindenképpen a világ élvonalában van, politikailag pedig, néhány becsődölt próbálkozást leszámítva, nem is volt soha az élvonalban, úgy hogy nem tudom mit akarsz.Mi elől akarod megmenteni?! :O
De majd remélhetőleg felnősz előbb utóbb, és majd egy jót mosolyogsz ezen a kérdéseden.Van, akinek tinikorában a Nótenksz vagy hasonló a mindene, neked egy ország..jobb esetben kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!