Sok hippi miért akarja az autókat "száműzni" így dízelbotrány?
Szerencsére, az autóipari lobbi erősebb, mint ezeknek a szélsőségesen zöld hippiké.
Az autózásnak nincsen sok alternatívája.
A pénz után az egyik legnagyobb értékű dolog, az idő.
A buszos közlekedés rengeteg időt elvesz az életéből az embernek.Így a busz sohasem lehet alternatívája a kocsinak.
Ami alternatívája lehet/lehetne az a megfelelő infrastruktúrával rendelkező vasút, különösen a nagysebességű vasút.
A vonatnál nincs csekkolás, bőrönd vizit meg hasonlók, csak felszállsz rá.
Például Budapestről Bécsbe utazni Railjettel majdnem gyorsabb, mint repülővel.Pedig sem az osztrák részen sem a magyar részen nem nagysebességű a pálya.
A repülésnél nagyon sok időt elvesz a csekkolás meg, hogy a városok határán van a repülőtér.
A busszal a másik gond, hogy a magasabb embereknek kínszenvedés utazni vele.Én is 2 centi híján 190 magas vagyok, igazi élvezet ezeken a buszokon utazni.
Bár, sajnos egyes légitársaságok is kezdenek nagyon elkutyálódni és törpékre tervezik a lábteret.
Mindig agglomerációban laktam.Általános iskolás koromban nem volt gond, helyben volt az iskola.
De, amikor gimnáziumba kerültem, bizony buszozni kellett.Mindig nagyon utáltam.Autóval az út fele annyi volt.
Már 15-16 évesen tudtam, hogy én bizony autóval fogok járni egyetemre, dolgozni.
Ha kiszámolnám, hogy mennyi időt pazaroltam el buszozással, buszmegállókban ácsorgással, csatlakozásra várással, bizony sokkoló számot kapnék.
Mer van egy csepp eszük.
"Az autózásnak nincsen sok alternatívája. "
Ne hazudj!
Mert a sok szemét mind a Sötétséget szolgálja!
Vadásszunk rájuk, mert nem akarnak autózni!
Pfejj, hippik!
Épp, hogy nincs eszük. Ha rajtuk múlana körülbelül még lovaskocsikkal közlekednénk.
Emellett majd akkor pampogjanak a dízelautók miatt ha az utolsó szénnem működő hőerőmű helyett is találtak mást és finanszírozták is a költségeit a cserének.
Addig meg köszönöm.
Vagy ha annyira akarják a környezetet vágjanak mindenkihez ingyen egy Teslát.... ja de hogy ez se jó.... vajon mi lesz az aksik sorsa azokban a kocsikban?
A lényeg, hogy mindig lesznek akik pattogni fognak, ha nem ezen akkor máson.
Viszont az se ma lesz, hogy akár csak a dízelek eltűnnének..
Egyrészt kismillió autó fut dízelmotorral, europában több mint fele dízel az új autó eladásoknál.
Munkagépek, kamionok, mozdonyok stb, szintén mind-mind dízelek.
Arról nem beszélve, hogy az olajtársaságoknak is ott a sok gázolaj, ha nem lenne dízel, rajtuk maradna, szóval nekik sem érdekük.
Nem lesz ebből " titcsákbe " egy jó ideig az biztos.
Az elektromos autók kiforratlanok.
Egyedül a Tesla tud mutatni valamit, de az meg luxuskategória.
Két darab új Audi Q7-est lehet venni egy Tesla árából.
19:15
Most még igen. De térjünk vissza erre a kérdésre 10 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!