Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sok hippi miért akarja az...

Sok hippi miért akarja az autókat "száműzni" így dízelbotrány?

Figyelt kérdés

Szerencsére, az autóipari lobbi erősebb, mint ezeknek a szélsőségesen zöld hippiké.

Az autózásnak nincsen sok alternatívája.

A pénz után az egyik legnagyobb értékű dolog, az idő.

A buszos közlekedés rengeteg időt elvesz az életéből az embernek.Így a busz sohasem lehet alternatívája a kocsinak.

Ami alternatívája lehet/lehetne az a megfelelő infrastruktúrával rendelkező vasút, különösen a nagysebességű vasút.

A vonatnál nincs csekkolás, bőrönd vizit meg hasonlók, csak felszállsz rá.

Például Budapestről Bécsbe utazni Railjettel majdnem gyorsabb, mint repülővel.Pedig sem az osztrák részen sem a magyar részen nem nagysebességű a pálya.

A repülésnél nagyon sok időt elvesz a csekkolás meg, hogy a városok határán van a repülőtér.

A busszal a másik gond, hogy a magasabb embereknek kínszenvedés utazni vele.Én is 2 centi híján 190 magas vagyok, igazi élvezet ezeken a buszokon utazni.

Bár, sajnos egyes légitársaságok is kezdenek nagyon elkutyálódni és törpékre tervezik a lábteret.

Mindig agglomerációban laktam.Általános iskolás koromban nem volt gond, helyben volt az iskola.

De, amikor gimnáziumba kerültem, bizony buszozni kellett.Mindig nagyon utáltam.Autóval az út fele annyi volt.

Már 15-16 évesen tudtam, hogy én bizony autóval fogok járni egyetemre, dolgozni.

Ha kiszámolnám, hogy mennyi időt pazaroltam el buszozással, buszmegállókban ácsorgással, csatlakozásra várással, bizony sokkoló számot kapnék.

2015. szept. 25. 19:03
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
*Sok hippi miért akarja az autókat "száműzni" így dízelbotrány kapcsán?
2015. szept. 25. 19:03
 2/23 anonim ***** válasza:
5%

Mer van egy csepp eszük.

"Az autózásnak nincsen sok alternatívája. "

Ne hazudj!

2015. szept. 25. 19:08
 3/23 anonim ***** válasza:
27%

Mert a sok szemét mind a Sötétséget szolgálja!

Vadásszunk rájuk, mert nem akarnak autózni!

Pfejj, hippik!

2015. szept. 25. 19:10
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Nincs sok jelentősége mivel utazol. A belső égésű motorokat leváltják az elektromos autók.
2015. szept. 25. 19:11
 5/23 anonim ***** válasza:
11%
Az elektromos autó egy elavult múltszázadi technika, hamarosan senki sem fogja használni.
2015. szept. 25. 19:15
 6/23 anonim ***** válasza:

Épp, hogy nincs eszük. Ha rajtuk múlana körülbelül még lovaskocsikkal közlekednénk.

Emellett majd akkor pampogjanak a dízelautók miatt ha az utolsó szénnem működő hőerőmű helyett is találtak mást és finanszírozták is a költségeit a cserének.

Addig meg köszönöm.

Vagy ha annyira akarják a környezetet vágjanak mindenkihez ingyen egy Teslát.... ja de hogy ez se jó.... vajon mi lesz az aksik sorsa azokban a kocsikban?

A lényeg, hogy mindig lesznek akik pattogni fognak, ha nem ezen akkor máson.

Viszont az se ma lesz, hogy akár csak a dízelek eltűnnének..

Egyrészt kismillió autó fut dízelmotorral, europában több mint fele dízel az új autó eladásoknál.

Munkagépek, kamionok, mozdonyok stb, szintén mind-mind dízelek.

Arról nem beszélve, hogy az olajtársaságoknak is ott a sok gázolaj, ha nem lenne dízel, rajtuk maradna, szóval nekik sem érdekük.

Nem lesz ebből " titcsákbe " egy jó ideig az biztos.

7/23 A kérdező kommentje:

Az elektromos autók kiforratlanok.

Egyedül a Tesla tud mutatni valamit, de az meg luxuskategória.

Két darab új Audi Q7-est lehet venni egy Tesla árából.

8/23 anonim ***** válasza:
szénnel*
 9/23 anonim ***** válasza:
31%

19:15

Most még igen. De térjünk vissza erre a kérdésre 10 év múlva.

2015. szept. 25. 19:16
 10/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
Igazából csak annyi derült ki, hogy a büdös dízel az mostmár a számok alapján is büdös dízel. Az előnyei és a hátrányai ugyanúgy megmaradtak, szerintem senki se vette úgy az autóját, hogy "hú ennek csak 135g/km a károsanyag kibocsátása, úgyhogy ezt veszem". És ezután sem fogja senki így venni.
2015. szept. 25. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!