Mi történne, ha eldördülne egy lövés?
Nem igazán vagyok járatos ebben a témában, így hát megkérdezem.
Először is, mikor dönthetnek úgy a magyar rendvédelmi szervek, hogy alkalmazhatnak éles lőszert? Megengedett a használata egyáltalán, vagy csak nagyon indokolt esetben (pl. önvédelem), vagy tilos?
A másik, ami érdekelne a következő: tegyük fel, hogy a határon elszabadul a pokol, a menekültek kövekkel, éles tárgyakkal rátámadnak a határt védő hatóságokra. A magyar rendőrök, katonák éles lőszert használva megölnek néhány bevándorlót. Ennek milyen következményei lennének? Mármint, gondolom a világsajtó címlapon lehozná, hogy "Menekülteket gyilkoltak a magyar határon", de politikai szempontból ez mivel járna? Kivágnának bennünket az EU-ból?
(A kérdésem első fele is az illegális bevándorlókra vonatkozik, tehát nem hétköznapi értelemben.)
Az ENSZ fe lenne háborodva, és a NATO közbeszólásáért rinyálna.
Ha tényleg elszabadul a pokol, és nem árat lönének, tálán bele is szólnának mint a szerb-horvát háborúban.
Márt azért is fel voltak háborodva, hogy vízágyút meg könnygázt vetettek be.
Amúgy meg tömegoszlatásra manapság már nem lőfegyvereket használnak.
Hunyadi János válasza:
Megvédtem Európát a muszlimoktól - de nem azért, hogy ti beengedjétek. Most, ha következetes lennék - és ha lennék egyáltalán, na igen - szétkaszabolnám ezt a globálistőkés-liberális-emberalatti-állapotba süllyesztő bandát, aminek nyomán ez keletkezett Európában.
„Iustam causam Deus non derelinquet”
Indokolt esetben - például az illegális bevándorlónál is van fegyver - természetesen lehet. Próbálj meg egy szalmakalapban átmászni a Mexikói-Amerikai határon lévő kerítésen, kérdés nélkül lelőnek.
Még soha senkit nem raktak ki az EU-ból azért, mert betartja az EU törvényeit. Mi vagyunk a Schengeni határ védelmezői. Ha valaki be akar jönni, akkor a határátkelőn kell jelentkeznie. Ugyanúgy, ahogy mi is a határátkelőn jelentkezünk ha ki akarunk lépni az Unió területéről, és ott jelentkezünk, ha be akarunk jönni.
Ha valaki illegálisan akar bejönni, akkor azt minden eszközzel meg kell akadályozni, mert nyilván a terrorista sem azt fogja mondani, hogy terrorista vagyok, hanem azt, hogy jöttem Szíriából. És nem számít, hogy 100.000 illegális bevándorlóból 99.999 jó szándékú ember, elég az az egy is.
De szerintem nem itt lesz a súlyos gond, mert az illegális bevándorlók megtanulták és tudomásul vették, hogy Magyarországon át nincs út. Semmi gond, mennek Horvátország-Szlovénia felé, mert eddig csak azt hallották onnan, hogy a Magyarok milyen szemetek, bezzeg ők mennyire szeretik a migránsokat. Amikor odamennek, és ott is ellenállásba ütköznek, akkor elszabadulhat a pokol, mert onnan már nincs más út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!