Ha van egy gázpisztolyom, hol próbálhatom ki legálisan a nélkül hogy valakit megzavarjon a lövés hangja?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 13:31
2/4 anonim válasza:
Én a vécében szoktam kipróbálni. Bele a csészébe :)
3/4 anonim válasza:
Még Bp-en is rvannak külső mg-i területek vagy erdős mezős részek ahol a madár se jár. Ott dörrentgethetsz kedvedre.
4/4 anonim válasza:
A 3. mondta a legértelmesebb, leggyakorlatiasabb opciót.
Én pl. vidéki megyeszékhelyen lakom. A belvárosból negyed óra kibiciklizni olyan mezőgazdasági területre, ahol a madár se jár. Kéthavonta kitekerek és gyakorlok a gumis gázpisztolyommal egy céltáblára 2-4 dobot (12-24 lövést).
1. A kipróbálás gyorsan lezajlik. Nem órákat vagy ott, hanem perceket, tízperceket.
2. Aki lövéshangot hall, általában nem olyan hülye hogy affelé induljon meg (csak a filmekben).
3. Messziről egy gázpisztoly nem túl hangos. 300 méteren például már akár petárdának is hallhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!