Ha választanotok kéne Kuba, Irán és Észak-Korea között melyikbe költöznétek és miért?
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 22:37
1/17 anonim válasza:
Kuba.
Iránban tilos az alkohol fogyasztás és a sertéshús.
Észak-Korea meg halál.
2/17 ConnectCare válasza:
Kuba. Legalább jó a zene és jó idő van.
3/17 anonim válasza:
Kuba
Irán
Észak-Korea
Ez a sorrend.
5/17 anonim válasza:
Irán.
Meg is indoklom, hogy miért.
Lehet, hogy teokratikus vallással tele állam, de a gazdasági rendszere nem kommunista, nincs osztályharc.Tehát, van lehetőség az előrelépésre, van lehetőséged arra, hogy normális házad, kocsid legyen.
Ez Kubában vagy Észak-Koreában, bárhogy is dolgozol, nem lehetséges.
Emellett, Iránban vannak választások is.
6/17 anonim válasza:
Kuba... Nők, pia, szivar... Eltart az állam... Nők... Szerintem szuper lehet ott élni! Nincs vallás, sem kizsákmányolás... Persze börtönbe zárnak, ha meleg vagy, de én nem vagyok, haha! A kisebbségek jogait lesz@rom, amíg van pia, meg szex... A kubai nők majd nagyot néznek, hogy megjött a gazdag európai fehérember és másfél pesóert szopat :D
7/17 anonim válasza:
Utolsóval egyet értek, plusz ha nem vagy muszlim csinálhatsz magadnak piát.
8/17 anonim válasza:
Nem ezzel az utolsóval hanem a 6-os al.
9/17 anonim válasza:
Kuba. A latin csajok jobban bejönnek mint az arabok vagy a kóreaiak :)
10/17 anonim válasza:
Észak Koreába, ott áll legközelebb az élet a természethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!