Szerintetek mi lesz az Unióval?
Figyelt kérdés
Több újságcikkben és interneten is láttam hogy arról írnak hogy napról napra megy tönkre az Unió.2015. aug. 19. 17:45
11/17 anonim válasza:
Akkor Lengyelország (akit mondjuk nem neveznék sikeres államnak mert ott tartanak mint mi), aki egész végig a rendszerváltás óta nyugatnak nyal, csak az EU-s politikát támogatja, akkor velük mi lesz miután tönkremegy és széthullik az EU? Ők lépéshátrányból fognak indulni?
12/17 anonim válasza:
Remélem kilépünk ebből a terrorszervezetből azelőtt, hogy összedőlne mint egy kártyavár
13/17 Koplárovics Béci válasza:
Ha így folytatódik az az EU-ból úgyis IU lesz.
15/17 anonim válasza:
Hogy mi lesz az Unióval? A válasz egyszerű: széthullik! Ez a folyamat már el is kezdődött! És ha Európa hagyja magát, az USA gyarmata lesz! Egyébként szerintem egyetlen egy politikai személyiség lenne képes megmenteni Európát a rá leselkedő veszedelmektől. Ezt a politikust úgy hívják, hogy Orbán Viktor!
16/17 anonim válasza:
Ilyen szervilis vezetőkkel nem sok jövőt jósolok az EU-nak. Végre fel kellene hagyni az USA fenekének a nyalásával, és a saját lábunkra állni.
Én nem vagyok még csak EZ szkeptikus sem, de így ahogy most vezetik az EU-t az maga a katasztrófa, és oda is vezet.
17/17 anonim válasza:
Jobb lenne kilépni, és a natoból is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!