Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek mi lesz az Unióval?

Szerintetek mi lesz az Unióval?

Figyelt kérdés
Több újságcikkben és interneten is láttam hogy arról írnak hogy napról napra megy tönkre az Unió.

2015. aug. 19. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akkor Lengyelország (akit mondjuk nem neveznék sikeres államnak mert ott tartanak mint mi), aki egész végig a rendszerváltás óta nyugatnak nyal, csak az EU-s politikát támogatja, akkor velük mi lesz miután tönkremegy és széthullik az EU? Ők lépéshátrányból fognak indulni?

2015. aug. 19. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Remélem kilépünk ebből a terrorszervezetből azelőtt, hogy összedőlne mint egy kártyavár
2015. aug. 19. 21:31
 13/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
90%
Ha így folytatódik az az EU-ból úgyis IU lesz.
2015. aug. 19. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem sok jó.
2015. aug. 19. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Hogy mi lesz az Unióval? A válasz egyszerű: széthullik! Ez a folyamat már el is kezdődött! És ha Európa hagyja magát, az USA gyarmata lesz! Egyébként szerintem egyetlen egy politikai személyiség lenne képes megmenteni Európát a rá leselkedő veszedelmektől. Ezt a politikust úgy hívják, hogy Orbán Viktor!
2015. aug. 20. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Ilyen szervilis vezetőkkel nem sok jövőt jósolok az EU-nak. Végre fel kellene hagyni az USA fenekének a nyalásával, és a saját lábunkra állni.

Én nem vagyok még csak EZ szkeptikus sem, de így ahogy most vezetik az EU-t az maga a katasztrófa, és oda is vezet.

2015. aug. 23. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Jobb lenne kilépni, és a natoból is..
2015. aug. 23. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!