Sok menekültnek miért vannak drága cuccaik? És miért ilyen hálátlanok, ha segítségről van szó?
NEM provokálásnak szánom a kérdést, de ezen elgondolkoztam.
Sok képet láttam már róluk, és nem egy képen láto, főleg fiatalabbaknál, hogy márkás cipő, felső, telefon, fülhallgató, stb. Semmijük sincs, segítségre szorulnak, de márkás fülhallgatóra, telefonfeltöltésre, márkás telefonra, cipőre meg van pénz?
Ami a hálátlanságot illeti:
Olvastam egy osztrák Traiskirchen-i lány beszámolóját, és ő is mondta, saját szemével látta is, hogy a menekültek a nekik adományozott ruhákból csak a legmárkásabbakat tartják meg, a többit szétdobálják mindenfelé, mert nem kell nekik, egy csomó nekik adományozott élelmiszert szétszórnak, mert az nem kell, ők nem esznek olyat, stb.
Nem szeretnék vitát szítani, de miért ilyen hálátlan sokuk? Budapesten is ahol megfordulnak, hegyekben áll mindenhol a szemét.
Miért van ez? Ez a hála?
És miért vannak márkás drága cuccaik, ha magukat "rászorulónak" adják el?
Kérdező először is egy eset alapján nem kellene ezt ráhúzni az összes menekültre.
Egy menekültnek miért ne lehetne márkás cipője? Lehet saját hazájában jol élt de a háború miatt menekülnie kellet. Háborúban nem csak a szegények menekülnek, hanem azok is akik viszonylag jobban éltek. Szemétről meg annyit hogy nagy tömegről van szó igy a környéken lévő szejmetesek nem elegendőek. Annak a városnak kellene goondoskodnia erről ahol éppen vannak.
7-9: De... ezt hívják érvelési hibának.
Egyből áttereled a magyarokra a felelősséget azért, mert egy totál más kultúrából érkező emberek nem képesek viselkedni, maguk körül rendet tartani. Nem hiszem, hogy ha szólnának, ne kapnának szemetes zsákot, hogy összeszedjék maguk körül a ganét. Egyébként én elsősorban azokra a helyekre gondolok, ahol laknak. Ott is hegyekben áll a szemét...
Egyébként ha már menekültek. Ismerősi körömben volt olyan akinek a háza elé szartak, volt olyan akinek lelopták a ruháját a szárítóról és több olyan is volt, akinek a veteményesét tették tönkre, illetve lopták el a gyümölcsét.
Az, hogy úgy élnek mint a disznók már csak a jéghegy csúcsa. Aztán hamarosan még többen fognak érkezni, hacsak nem tesznek valamit ellenük.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért véditek ennyire a menekülteket. De komolyan... Láttatok már élőben egyet is legalább? Mert én igen és tapasztalatból beszélek.
Nem kapnak ruhasegélyt.
A saját ruháikban vannak.
nem kell csóróak lenni ahhoz, hogy elmenekülj egy háború elöl.
nem segítség kell nekik, csak szabad út, az úti céljukig.
"Már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért véditek ennyire a menekülteket. De komolyan... Láttatok már élőben egyet is legalább? Mert én igen és tapasztalatból beszélek."
Én minden nap látom őket a pályaudvaron, és kétlem hogy tapasztalatbol beszélsz. Olyan dolog miatt hibáztatod öket amiről nem ők tehetnek. Nem hiszem hogy akár egy is közülük egy aluljároban vagy pályaudvaron akarna élni. Nyitsd ki jobban a szemed.
17.54
biztos csak 5%? véletlenül sem 6? és a többi mind terrorista akkora a statisztikád szerint?
A cenzúra remekül működik. Szólásszabadság ugye? De leírom megint!
Ezek nem menekültek, ezek betolakodók, kontinensfoglalók! Jelentős részük fizetett alvó ügynök!
18.54
mekkora részük alvó ügynök kb?
"Ezek nem menekültek, ezek betolakodók, kontinensfoglalók! Jelentős részük fizetett alvó ügynök!"
A 80 éves öregember és a 3 éves gyerek is fizetett alvó ügynök, igaz? Tényleg ennyeire hülye vagy?
Mondjuk nem sok 80 éves van köztük,a gyerekből pedig lehet alvó ügynök.
Irányított,megtervezett akció,vegyétek már észre...
Az USA pénzeli.Sok magyar csóri hajléktalan örülne olyan ruhának,cipőnek, amiket ők kidobnak, meg nem fogadnak el, a kajáról nem is beszélve.
Na meg a teljes ellátás, ingyen van minden..neked mikor jut ennyi ??Soha.
Olyan országban élek/adózok/dolgozok,hogy lehet, h nyugdijat se kapok, de semmi jogom semmire, a 20.bőrt is lenyúzzák rólam ,semmibe vesznek, ezeknek meg JÁR min den!
Az még hagyján, de pofátlanul, erőszakosan követelőznek is.(ez ismerős vhonnan...:(Szép új világ,derűs kilátások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!