Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért pont most indult meg ez...

Miért pont most indult meg ez a menekültáradat?

Figyelt kérdés
Háború. Háború eddig is volt. Terror. Az is volt. Akkor miért pont most döntött úgy X millió ember Afrikából, Irakból, Szíriából, Afganisztánból, hogy hopp, útra kelek? És ha tényleg menekülnek, miért csak a férfiak? Jó, jönnek nők és gyerekek is, nagyjából 5-10%-ban. És a többi otthon maradt? Ráadásul a háborúkat, amik elől menekülnek, az USA kreálta, most meg röhög a markába, mert nem neki kell elviselni ezeket az embereket, hanem Európának.
2015. aug. 4. 11:48
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Halkan súgom meg, hogy soha nem olvasok kurucot, de ez ne érdekeljen. 2/3 nő és gyerek? Szerintem ez enyhe túlzás. Az USA-nak semmi köze az ISIS-hez? Kikből is lett az ISIS? Véletlenül nem azokból a felkelőkből, akiket az USA támogatott, hogy elkergessék azokat a mocskos szemét diktátorokat, akik érdekesmód rendet tudtak tartani az országukban? Meg lehet nézni a mostani helyzetet. Sokkal jobb nekik, hogy visszavetettük őket a középkorba. Líbiát is meg lehet nézni. Lehet Kadhafira jót is rosszat is mondani, de az az ember mindent megtett, amit a nyugat kért tőle. Leállította az atomprogramot, a vegyifegyver programot, zárta a határt. Most meg lehet nézni mi van...
2015. aug. 4. 12:27
 22/37 A kérdező kommentje:
Ideje lenne kicuppanni az USA seggéből és rájönni, hogy a Közel-Keletre nem lehet csak úgy nyugati demokráciát vinni, mert nincsenek meg az alapvető feltételei.
2015. aug. 4. 12:29
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
El vagy tévedve. Egyrészről a Muszlim testvériség vezetői között volt 1-2 aki az USA-ban tanult. De az egész teljesen fordítva sült el. Az ISIS meg a Boko Haram meg egy teljesen más történet. Semmi közük az USA-hoz, ha kicsit utána néznél és nem sz0pnád be gondolkodás nélkül a kurucos maszlagot akkor tudnád. Egyébként nem fura hogy pont olyan országok látják el fegyverrel az ISIS-t akiknek az országainak egyes területei szerves részét képzik az ISIS által eltervezett Iszlám Kalifátusnak? Az ISIS meg ahelyett hogy Irakból keletre meg északra indult volna pont nyugatra vette az irányt. Érdekes nem? Ja hogy ezt nem írták kurucon? :))
2015. aug. 4. 12:35
 24/37 A kérdező kommentje:
Szakadj már le a kurucról, mindig ezzel jöttök, ha nincs mit rásütni egy emberre. Ennél még az is jobb lenne, ha azt mondanátok, hogy Orbán mosta át az agyamat, bár az sem igaz, de legalább van benne kreativitás. Hát akkor kérlek meséld el, hogy mégis mi az a más történet, mellesleg a Boko Haram szóba sem jött. Kérlek fejtsd ki nekem, hogy akkor kikből, s miként szerveződött az iszlám állam? Tény, hogy Szaúd Arábia nyíltan támogatta őket egy időben, de ma már ők is észbe kaptak, hogy az ISIS ugyanolyan rossz nekik, mint bárki másnak.
2015. aug. 4. 12:40
 25/37 anonim ***** válasza:

Ha én lennék menekült akkor én is inkább tavasszal nyáron(főleg hogy ezeknek ez nem is kánikula) menetelnék mint ősszel vagy télen.

Nem tudni milyen rémhirek terjengenek köreikben,ha azt látják hogy egyik másik ország elkezd keritést épiteni akkor jogos hogy siet hogy még időben elérjen oda ahova akar.Az is elképzelhető hogy török menekülttáborból indulnak sokan ahol állitólag borzasztó körülmények vannak.

Ezeket csak gondolom,semmivel nem tudom alátámasztani.

Az igaz hogy többségük férfi,látom őket és ebben a hiradások nem tévednek,valóban nagyobb arányban vannak férfiak és kb 20-40év között.

2015. aug. 4. 12:50
 26/37 anonim ***** válasza:
Ez a Szaud-Arábia támogatta őket dolog megint csak kurucos marhaság. Soha nem támogatták őket semmilyen formában. De ha van valami bizonyítékod nyugodtan közzéteheted, ja hogy csak annyi hogy a kurutty megírta? Az nem bizonyíték. Az ISIS története évtizedekre nyúlik vissza, csak Husszein papa kordában tartotta a dolgokat. Miután az amcsik bevonultak akkor kerültek felszínre ezek a vallási fanatikusok, aztán most hogy az USA és Európa egyre gyakrabban kerül összetűzésbe az oroszokkal meg a keletiekkel gyorsan akadt egy-két komoly szponzor.
2015. aug. 4. 12:56
 27/37 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=8smW5lj0mFQ

Ez is csak egy kurucos marhaság, ne is törődj vele, igazából semmit nem ért hozzá ez a pali, elvégre csak egy egyetemi tanár, ki ő hozzád képest, hogy bármi alapja legyen annak, amit mond. Érdemes megnézni.

2015. aug. 4. 13:00
 28/37 anonim ***** válasza:
lol Nógrádit hagyjuk már, egy agyhalott neonáci. Ő minden baromságot összehord. Jaj mert diplomája van nekem van kettő akkor most az én szavam többet ér? :DDDDDd
2015. aug. 4. 13:04
 29/37 anonim ***** válasza:
47% annyira unalmas vagy, hogy állandóan kurucozol. Ez is egyfajta agymosottság ;)
2015. aug. 4. 13:04
 30/37 A kérdező kommentje:
Már vártam, hogy mikor jön elő a náci kártya. Érdekes, amit mond, azt alá tudja támasztani, ellentétben veled, kedves 47%-os. Van egy diplomája? Annál kicsit több van mögötte. És neked mid van? Szakmunkásod? Ennyi ésszel többet nem sejtek.
2015. aug. 4. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!