Miért pont most indult meg ez a menekültáradat?
Figyelt kérdés
Háború. Háború eddig is volt. Terror. Az is volt. Akkor miért pont most döntött úgy X millió ember Afrikából, Irakból, Szíriából, Afganisztánból, hogy hopp, útra kelek? És ha tényleg menekülnek, miért csak a férfiak? Jó, jönnek nők és gyerekek is, nagyjából 5-10%-ban. És a többi otthon maradt? Ráadásul a háborúkat, amik elől menekülnek, az USA kreálta, most meg röhög a markába, mert nem neki kell elviselni ezeket az embereket, hanem Európának.2015. aug. 4. 11:48
11/37 anonim válasza:
Szíriában éppen polgárháború van, nincs kormányuk és még az isis is ott mészárolgat. Pár ember nem sokat ér ellenük, főleg hogy a polgárháború miatt a saját honfitársaid is le akarnak mészárolni. Régen persze tűrték az ilyesmit, de ma már nem a sötétközépkor van, bárki elmehet bárhova neten kéz perc alatt utána néznek a dolgoknak, eladják mindenüket aztán go.
12/37 anonim válasza:
"az Iszlám Államot is ki indította el? Ki támogatta azokat a demokratikusnak vélt felkelőket, akikből aztán ez a csőcselék lett? Az USA,"
hazugsag. Az IS-t SOHA nem tamogatta az USA, sem direkt, sem indirekt.
13/37 A kérdező kommentje:
Értem, szóval ezek az emberek csak úgy kimentek cél nélkül lázongani meg tüntetni az utcákra. Logikus, nem?
2015. aug. 4. 12:08
14/37 A kérdező kommentje:
Persze, mert az USA-t olyan tisztességesnek ismerjük, ő soha nem támogatna felkelőket, soha nem tett még semmi rosszat, és hát ő csak meg akarja oldani a helyzetet. Én meg a fogtündér vagyok.
2015. aug. 4. 12:10
15/37 anonim válasza:
13: Honnan tudhatnád te (de akármi más is) hogy az USA mit tett és mit nem :D
Ne értékeljétek már ennyire túl magatokat :D
16/37 A kérdező kommentje:
Az ide érkezők 90%-a férfi. A nők és gyerekek hol maradtak? Ezek az életerős férfiak nyugodtan szembeszállhatnának a terroristákkal.
2015. aug. 4. 12:10
17/37 anonim válasza:
"Persze, mert az USA-t olyan tisztességesnek ismerjük, ő soha nem támogatna felkelőket, soha nem tett még semmi rosszat, és hát ő csak meg akarja oldani a helyzetet."
Szalmabab. Tanulj meg vitatkozni.
18/37 A kérdező kommentje:
Te meg nyisd ki a szemed. Én vagyok a szalmabáb? Rám sütötték itt egyből, hogy a kormány így meg a kuruc úgy. Most akkor döntsétek el, hogy szélsőjobbos vagyok, vagy fideszes? Bár számotokra már ugyanaz a kettő, nem? Nevetséges. Befogadnátok mindenkit szó nélkül, elnéznétek a kanapéból, ahogy a szociális rendszer összeomlik, aztán amikor majd megerőszakolják a lányod vagy a barátnőd, akkor sipákolsz.
2015. aug. 4. 12:16
19/37 A kérdező kommentje:
Én tanuljak meg vitatkozni, mikor az állításaim annyival támadod meg, hogy hülyeség meg hazugság? El vagy tévedve :D
2015. aug. 4. 12:18
20/37 anonim válasza:
Ez csak a szokásos kurucos baromság hogy 90%-uk férfi. Minimum 2/3-a nő és gyerek. Ebből látszik hogy gőzöd sincs miről beszélsz csak nyomod az agymosott kurucos baromságot. Az USA-nak semmi köze az ISIS-hez ellenben furcsa mód tele vannak a legújabb orosz kínai meg indiai fegyverekkel amit még a fekete piacon sem lehet beszerezi. Ez sem jelenti azt hogy ezek a nemzetek lennének mögötte, csak nekik tökmindegy kinek adnak el fegyvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!