Izrael (mint szomszédos ország) mennyi szíriai menekültet fogadott be?
A Golanon belul van egy magasabb csucs, kozel a hatarhoz. Oda szoktam kivinni a csopotjaimat, onnan kisse be lehet latni Quneitraba.
Teny: mi nem lattunk izraeli katonakat a hatar masik oldalan (a HATAR JOL kiveheto szabad szemmel is). Ket ut vezet a ket oldalon, az egyik az izraeli, a masik a szir hataroroknek. Gyakorlatilag a masik oldalon mar regen ENSZ egyenruhakat latni, meg mindenfeke mast, amiket en nem ismerek. De az biztos, hogy nem izraeliek.
Hát, hogy júliusban behatoltak a dmz-be, az biztos:
Hogy ez után mi történt, egyelőre nem találtam cikket -ill. csak olyan nyelveken, amit nem értek-, csak a linkelt térképet.
Mindenesetre az izraeli hadseregről többféle egyenruhás képet is találtam: zöld, szürke, s legkülönbözőbb fejfedők.
Úgy tűnik, hogy két dologról beszélünk, te Quneitra városról, amit pl. Ein Zivan környékéről könnyen láthattál távcsövön. Ez a dmz-n belül van.
Én pedig Quneitra Governorate-ról (mondjuk így: tartományról).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!