Svájc. Ott van a szabadkőművesek aranya, és mivel ők robbantják ki az összes háborút, így fix hogy ott sosem lesz ! :-P
2015. júl. 12. 14:00
2/15 anonim válasza:
Hát Németország, Franciaország is szóba jöhet, csak ne nagyvárosokba menj hanem élj vidéken.
2015. júl. 12. 14:00
3/15 anonim válasza:
Hát Franciaországot pont nem javaslom, ott nagy a terroristák felbukkanásának esélye.
Én Japánba költöznék, ott nyugodtak, békések az emberek. :)
2015. júl. 12. 14:02
4/15 anonim válasza:
2. vagyok válaszomat kiegészítve, nagybátyámék Bajorországba élnek, 500 fős faluba, pár kilométerre lévő másik településen dolgozik(egyedi kipufogókat gyártanak kocsikhoz) és olyan havi 2000 eurót keres. Ahol a munkahelye van az se nagyobb olyan 2000 ezernél. Voltunk kint és az emberek nyugodtak, békések, kedvesek, segítőkészek és befogadták őket attól függetlenül, hogy nem németek.
2015. júl. 12. 14:06
5/15 anonim válasza:
Franciaországot én is elkerülném:d
2015. júl. 12. 15:08
6/15 anonim válasza:
Egyik Európai Uniós országot sem fenyegeti háború közvetlenül.
2015. júl. 12. 15:25
7/15 anonim válasza:
Európában nem fenyeget háború, kivéve talán néhány kelet-európai, illetve balkáni államban (pl. Kelet-Ukrajna, Moldova-Transznisztria, Oroszország kaukázusi része, Bosznia-Hercegocina, Koszovó északi, Macedónia nyugati része.
Ha a legbékésebb, legbiztonságosabb országokat nézzük, akkor valószínűleg az élmezőny Izland, Svájc, Norvégia, Dánia, Svédország, Szlovénia, Ausztria, Németország, Luxemburg.
2015. júl. 12. 16:24
8/15 anonim válasza:
"Én Japánba költöznék, ott nyugodtak, békések az emberek. :)"
Kivéve amikor elgurul a gyógyszer és saját maguk ellen intéznek harcigáz támadást a metróban...
2015. júl. 12. 16:25
9/15 anonim válasza:
Nincs ilyen ország, amióta emberek élnek a Földön azóta vannak háborúk is. Az ember sohasem fér el békességben a másik ember mellett.
2015. júl. 12. 16:27
10/15 anonim válasza:
mi a gond mo-gal?én nem nagyon tapasztalok itt háborút bács-kiskunban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!