Milyen lenne politikailag és gazdaságilag, ha még létezne a Római Birodalom?
Tehát ilyen formában.
Milyen ország lenne politikailag, gazdaságilag, és nemzetiségileg?
Szerintem érdekes lenne és jó lenne, ha ma még létezne :D
Szerintem meg nem lenne jó. Különben is az ilyen hódító hatalmaknak nem sok idő jut. Ők még sokáig is húzták. Nem véletlen hogy utána úgymond jött a nagy visszaesés, mint a betegség tombolása után a lábadozás. Erkölcstelenség, idióta uralkodók, intrikák, hódítás, gyilkolás, létbizonytalanság, ragszolgaság és kövesítés. A mai globalizmusnak is ez a sorsa. Ma ugyanezek a jellemzők, csak most már elvileg sincsenek meghódítandó területek. A rabszolga alávetett ember viszont sokkal több.
Hogy milyen lenne? olyan mint most, de ezzel nem is érdemes foglalkozni, mert mint írtam az ilyen rendszerek törvényszerűen bukásra ítéltek, akár csak a mai globális kapitalizmus.
Létezik ma is csak a név és a szereplők mások. És hamarosan lesz 1 újabb sötét korszak, ill. már el is kezdődött, csak még nem nagyon látszik, de bármelyik pillanatban megpillanthatjuk a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!