Izrael hogy ilyen gazdag, se területe, se nyersanyaga, se ásványikincsei, jól élnek és még háborúra is telik, hogy csinálják?
A titok:
eloszor letrehoztak a let alapfelteteleit, a mezogazdasagot es az ipart. Ezt folyamatosan fejlesztik.
Utana azokat az agakat fejlesztettek ki, amik a JOVOBEN lettek szuksegesek.
A koltsegvetesuk hatalmas szazaleka megy kutatasra.
Igy mindig rendelkeznek olyan termekekkel, amik mashol a vilagban vagz gyengebb minoseguek, vagy egyaltalan nincsenek. Aki ilyesmit akar, kenytelen toluk vasarolni, akarmennyire is nem szereti oket.
A titok: a zsidó nagytőke az egész világon hatalmas befolyást ért el, és a befolyásukat természetesen arra használják fel, hogy a saját maguk & országuk vagyonát gyarapítsák az átlagemberek kárára. Nem véletlenül áll a zsidások mögött a puszipajtás USA, és nyal be nekik csontig. Persze a filoszemita kis uzsonnás nyomerákok ezt nem akarják belátni. Kapták is a mínuszt.
A Metapedia pedig nem kamu, konkrétan ezerszer hitelesebb mint a 444 meg a zsindex meg a többi ilyen neoballib selejt viccoldal.
"ha ha ha, szövegértelmezés 0, nagy 0 ahogyan a világnézeti hozáállásod is"
Neked meg a töritudásod, kérdezőke. Érettségid legalább van? Max. a józsefvárosiról...
"a demokráciát nem is hoztam fel, szó sem volt róla, ellenben a liberalizmust igen"
A demokráciát én hoztam fel, mert a szólásszabadság amit említettél, NEM a liberalizmus találmánya, hanem a demokráciáé. Demokrácia pedig már az ókortól fogva létezett. Akkor is, ha nem bírja a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!