Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael hogy ilyen gazdag, se...

Izrael hogy ilyen gazdag, se területe, se nyersanyaga, se ásványikincsei, jól élnek és még háborúra is telik, hogy csinálják?

Figyelt kérdés

2015. júl. 19. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
82%
Szóval az értelmes válaszokat egybevetve: mert dolgoznak is.
2015. júl. 19. 13:30
 12/61 anonim ***** válasza:
2015. júl. 19. 13:58
 13/61 Roland G. ***** válasza:
77%

A több ezeréves pénzcsinálás "mesterei".

Az egész bankvilág a zsidók kezében van,szinte mindent ők irányítanak a világban.Így csinálják!

A holokamu duma a kamu.Sajnos megtörtént...

Az,hogy ebből pénzt csinálnak,az az ő okosságuk.A romáknak is járna ugyanúgy,de nincs hozzá eszük.

Az összetartásban példát lehetne venni tőlük.Ez is az egyik titkuk!

2015. júl. 19. 14:21
 14/61 anonim ***** válasza:
85%

"Az egész bankvilág a zsidók kezében van,szinte mindent ők irányítanak a világban"

5% alatti a zsidók aránya a bankárok felsővezetői és tulajdonosi köreiben. HA ezt levetítjük a Föld teljes népességére, akkor kiemelkedő, de csak azért mert kevesen vannak. Vagyis erős túlzás hogy az egész bankvilág a zsidók kezében van. Pláne nem a világ irányítása. Az alapból lol.

2015. júl. 19. 15:07
 15/61 anonim ***** válasza:
43%

"A romáknak is járna ugyanúgy,de nincs hozzá eszük."

Miért, nekünk nem járna?

Lengyeleknek, oroszoknak, németeknek, horvátoknak, bosnyákoknak, franciáknak,olaszoknak, ukránoknak, szerbeknek, bosnyákoknak nem járna?

Százezrével írottak civileket. Szinte mindenki mindenkit, válogatás nélkül.

Egyébiránt én soha senkit nem öltem meg, én nem vagyok köteles senkinek kártérítést fizetni. Az én adómból mégis levonják. Milyen jogon?

2015. júl. 19. 15:10
 16/61 anonim ***** válasza:
82%

"Miért, nekünk nem járna?

Lengyeleknek, oroszoknak, németeknek, horvátoknak, bosnyákoknak, franciáknak,olaszoknak, ukránoknak, szerbeknek, bosnyákoknak nem járna?

Százezrével írottak civileket. Szinte mindenki mindenkit, válogatás nélkül.

Egyébiránt én soha senkit nem öltem meg, én nem vagyok köteles senkinek kártérítést fizetni. Az én adómból mégis levonják. Milyen jogon?"

Jár mindenkinek. Aki hadifogoly volt jár kárpótlás, akinek a férje meghalt a háborúban jár kárpótlás, akinek a mind2 szülője meghalt járt kárpótlás. Nem csak a zsidóknak járt kárpótlás. 70 éve történt és már lassan eltünnek azok az emberek akik kapnak kárpótlást tehát nem értem a hisztit. Azokban a legendákban meg nem szabad hinni h még az unoka is kap mert nem. Az kap aki megjárta a koncentrációs tábort vagy a szülei meghaltak ennyi ebből pedig már csak a 70-80 év feletti emberek vehettek részt, tehát nem kéne túl reagálni. Rögtön a II.vh után persze volt egy nagyon kárpótlás csomag de az csak h újra tudják kezdeni az életüket. Mivel ők 100%-ban mindenüket elvesztették.

2015. júl. 19. 15:36
 17/61 anonim ***** válasza:
77%

nem gazdag, kb kétszer annyi államadósságuk van mint nekünk, csak nem verik nagydobra

[link]

[link]

2015. júl. 19. 16:04
 18/61 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2015. júl. 19. 16:25
 19/61 anonim ***** válasza:
96%

"nem gazdag, kb kétszer annyi államadósságuk van mint nekünk, csak nem verik nagydobra"

Tehát mi nagy dobra verjük és ezért vagyunk, szegényebbek náluk. Ha egy picit se értesz ehhez, akkor ne írj inkább semmit. Egy csomo gazdag országnak nagy az államadóssága, ha jól tudom akkor USA-nak is.

Japán még a zsídóknál is nagyobb gazdasági csoda.

2015. júl. 19. 19:10
 20/61 anonim ***** válasza:
96%

"nem gazdag, kb kétszer annyi államadósságuk van mint nekünk, csak nem verik nagydobra "

Nominálisan tényleg kétszer akkora az államadósságuk, sőt a Németeknek mondjuk egy nagyságrenddel nagyobb. Viszont GDP arányosan Izrael államadóssága 15%-kal alacsonyabb, mint a miénk.

[link]

Vagy úgy gondolod az aki nettó 800 000-res fizetésből havi 150 000-ért lízingel autót az szegényebb, mint aki nettó 100 000-res fizetés mellett 18 000-res autótörlesztőt fizet? :D

2015. júl. 19. 23:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!