Izrael hogy ilyen gazdag, se területe, se nyersanyaga, se ásványikincsei, jól élnek és még háborúra is telik, hogy csinálják?
Van az a mondás, hogy aki nem hiszi, járjon utána.
Milyen forrást vársz tőlem? Családfát? Genetikai vizsgálatot? A lista azokat tartalmazza, akik felvállalták magukról.
Nem én tehetek arról, hogy az elmúlt évtizedek közéletét te nem követed.
Suchmann MAZSIHISZ-nél volt funkcionárius.
Szegedi Csanád sztorija ismert.
Fónagy, Deutsch szintén nem titok, a parlamentben beszéltek róla. Szabó Dezső több fórumon lenyilatkozta.
Bauer, Pető, Tamás Gáspár Miklós szintén beszéltek többször róla. Szanyi Tibor szintúgy. Horn Gyula zsidósága világos, mint a Nap, Havas Szófia az unokahúga szajkózza mindig, hogy 1956 a zsidókat üldöző fasiszta ellenforradalmárok őrjöngése volt és nem forradalom, továbbá ő játszatta le az internacionálét még gyurcsány alatt is az mszp pártkongresszuson.
Ismételni tudom önmagam, kövesd a közélet eseményeit és akkor nem maradsz tudatlan.
A 15:42-es kommentemből még egy csomó név kimaradt.
Talán elég hiteles forrás, ha az ATV-ben Kálmán Olgának bizonygatják, hogy ők milyen nagy antitrappista zsidók és a spájzban bujkáló gaz nácikokat üldözik.
Nemrég épp Schmuck Andor.
17:32, akkor mi a hiteles forrás? A Zsindex? :DDD
Tehát ha a Metapédia azt írja hogy kék az ég és zöld a fű, akkor mindenki értelmi fogyatékos aki szerint nem piros az ég és hupilila a fű. Amelyik weboldal nem filoszemita, az hazudik mert mindannyian nácik? LOL vattafák... :DDDD
40#
Ne vitázzunk inkább jó?
A zsidók sehol nincsenek és el vannak nyomva!Hahaha
Ezt úgy mondom,hogy filoszemita vagyok ész szeretem a zsidókat.
Szia!
Te filoszemita? Hagyjuk már.
"Ha az elmúlt tíz-egynéhány évet nézzük:
Bajnai Gordon, Kiss Péter, Szekeres Imre, Draskovich Tibor, Veres Péter, Fónagy János, Deutsch Tamás, Fodor Gábor, Szegedi Csanád, Kaufer Virág, Bársony András, Suchmann Tamás, Demszky Gábor, Horn Gyula, Oszkó Péter, Burányi Sándor Bauer Tamás, Pető Iván stb "
Bajnai Gordon, Kiss Péter, Szekeres Imre, Draskovics Tibor, Veres Péter, Veres János, Fodor Gábor, Demszky Gábor, Horn Gyula, Oszkó Péter, Burányi Sándor. Ezek nem zsidók vagy legalább is nem tudni róla azaz nem mondhatod rájuk h azok mikor nem tudhatod. De elég valószínű h nem azok. Egyébként már elkanyarodtunk nagyon a kérdéstől úgy h én kiszálltam.
Ezeket nem én soroltam fel!
Elnézted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!